Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Thomas Vinterberg


Filmografia
 
 Réžia
Keď sa muž vracia domov (2007)
A Man Comes Home
 60% 60%  
Môj miláčik ráže 6,65 (2005)
Dear Wendy
 77% 77%  
Za všechno může láska (2003)
It's All About Love
 71% 71%  
D-dag - Den fćrdige film (2001)  50% 50%  
D-dag - Niels-Henning (2000)  29% 29%  
D-dag (2000)  60% 60%  
The Celebration (1998)  86% 86%  
    · Nominácia na BAFTA Award - Best Film not in the English Language 2000
 
 Scenár
Keď sa muž vracia domov (2007)
A Man Comes Home
 60% 60%  
Za všechno může láska (2003)
It's All About Love
 71% 71%  
The Celebration (1998)  86% 86%  idea
    · Nominácia na BAFTA Award - Best Film not in the English Language 2000

 Vystupoval v
Cinéma passe ŕ table, Le (2005)    Sám seba
Danske dogmeri, Det (2005)    Sám seba / director
Letters to Dear Wendy (2005)  40% 40%  Sám seba - Director
Lutrede, De (2002)  70% 70%  Sám seba
Digtere, divaer og dogmebrřdre: 2000 (2001)    Sám seba (archive footage)
The Name of This Film Is Dogme95 (2000)  70% 70%  Sám seba
D-dag - Instruktřrene (2000)  29% 29%  Sám seba (directing)
Im Laboratorium des Doktor von Trier: Zurück zur Magie des Kinos (1998)    Sám seba - Director


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.