Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Shirley Eaton

má 81 rokov
Dátum narodenia: 12.01.1937 - London, England, UK
Výška: 181 cm
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
The Blood of Fu Manchu (1968)  50% 50%  Black Widow
Deset malých černoušků (1965)
Ten Little Indians
 70% 70%  Ann Clyde
Goldfinger (1964)  86% 86%  Jill Masterson
What a Carve Up (1962)  50% 50%  Linda Dickson
The Saint (1962)    Gloria Uckrose
The Saint (1962)    Adrienne Halberd
Carry On, Constable (1960)  60% 60%  Sally Barry
Carry On Nurse (1959)  51% 51%  Nurse Dorothy Denton
Carry On Sergeant (1958)  58% 58%  Mary Sage
The Naked Truth (1957)  61% 61%  Melissa Right

 Vystupoval v
Best Ever Bond (2002)  70% 70%  Sama seba
Legends (2000)    Sama seba
Behind the Scenes with 'Goldfinger' (1995)  80% 80%  Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.