Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

má 67 rokov
Dátum narodenia: 13.06.1951 - Gothenburg, Västra Götalands län, Sweden
Výška: 194 cm
Znamenie:
BLÍŽENCI
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (1)

 Herec
Anjeli a démoni (2009)
Angels & Demons
 76% 76%  Richter (rumored)
Boogie Woogie (2009)    Bob Macclestone
Metropia (2009)  70% 70%  Ralph (voice)
Mamma Mia! (2008)  83% 83%  Bill
Arn - Riket vid vägens slut (2008)  70% 70%  Birger Brosa
Piráti Karibiku: Na konci sveta (2007)
Pirates of the Caribbean: At World's End
 80% 80%  Bootstrap Bill
W Delta Z (2007)  73% 73%  Eddie Argo
Goyove prízraky (2006)
Goya's Ghosts
 84% 84%  Goya
Piráti Karibiku: Truhlica mŕtveho muža (2006)
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest
 83% 83%  Bootstrap Bill
Kill Your Darlings (2006)  59% 59%  Erik's Father
Vyháňač diabla: Nadvláda zla (2005)
Dominion: Prequel to the Exorcist
 60% 60%  Father Lankester Merrin
Beowulf & Grendel (2005)
Beowulf & Grendel
 79% 79%  Hrothgar
Guilty Hearts (2005)  70% 70%  Stangl
Vyháňač diabla: Počiatok (2004)
Exorcist: The Beginning
 49% 49%  Father Merrin
Kráľ Artuš (2004)
King Arthur
 66% 66%  Cerdic
"Helena Trojská" (2003)
Helen of Troy
 66% 66%  Theseus
Att döda ett barn (2003)  70% 70%  Berättarröst (voice)
Hra o čas (2002)
The House on Turk Street
 53% 53%  Tyrone
Město duchů / City Of Ghosts (2002)
City of Ghosts
 66% 66%  Kaspar
D-dag - Den fćrdige film (2001)  50% 50%  Lise's Mand
Taking Sides (2001)  72% 72%  Dr. Wilhelm Furtwängler
Sklenený dom (2001)
The Glass House
 65% 65%  Terrence 'Terry' Glass
Hire: Powder Keg, The (2001)
Powder Keg
 89% 89%  Harvey Jacobs
Kiss Kiss (2000)  60% 60%  Felix
Znamení a zázraky (2000)
Signs & Wonders
 88% 88%  Alec
V moci snov (2000)
Passion of Mind
 74% 74%  William Granther
D-dag (2000)  60% 60%  Lise's Mand
Aberdeen (2000)  82% 82%  Tomas Heller
D-dag - Lise (2000)  40% 40%  Lise's Mand
Harlan County War (2000)  57% 57%  Warren Jakopovich
Zradná hlbočina (1999)
Deep Blue Sea
 58% 58%  Jim Whitlock
Ronin (1998)  75% 75%  Gregor
Savior (1998)  81% 81%  Peter
My Son the Fanatic (1997)  80% 80%  Schitz
Amistad (1997)  68% 68%  Tappan
Insomnia (1997)  85% 85%  Jonas Engström
Dobrý Will Hunting (1997)
Good Will Hunting
 82% 82%  Gerald Lambeau
Prelomiť vlny (1996)
Breaking the Waves
 90% 90%  Jan Nyman
Kådisbellan (1993)  70% 70%  Fritiof Schütt
Vítr (1992)
Wind
 56% 56%  Joe Heiser
Hon na ponorku (1990)
The Hunt for Red October
 80% 80%  Captain Tupolev
Nesnesitelná lehkost bytí (1988)
The Unbearable Lightness of Being
 84% 84%  The Engineer
Pelle Svanslös i Amerikatt (1985)    Pelle Swanson (voice)

 Vystupoval v
Blood on the Land: The Making of a King (2005)  60% 60%  Sám seba
Dogville Confessions (2003)  70% 70%  Sám seba
Tranceformer - A Portrait of Lars von Trier (1997)    Sám seba
Nyhetsmorgon: Filmen 'Dogville' (1992)    Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.