Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Herec

má 62 rokov
Dátum narodenia: 1.06.1956
Znamenie:
BLÍŽENCI
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Inkognito (2003)    Mentor
Quartétto (2002)  90% 90%  
Oběti a vrazi (2000)
Obeti a vrazi
 79% 79%  Josef
Zborovna (1999)  100% 100%  Kamil Vracaj
Modré z neba (1997)
Modré z nebe
 60% 60%  Viktor (voice)
Duchovia (1997)  0% 0%  Viktor Pačmaga
Jaskov sen (1996)    
Nebojsa (1988)  74% 74%  Ondra
Úsmev diabla (1987)    porucík Jurko
Zakázané uvoznenie (1986)    Igor Krska
Pipo schafft alle (1985)    
O statečném kováři (1983)
O statecném kovári
 74% 74%  Matej
Výlet do mladosti (1983)    
Pacho, hybský zbojník (1976)
Pacho, the Thief of Hybe
 82% 82%  Jano



Chlap, ktorému vraj zajebalo
Príspevok čitateľa InstruktorTanca   
[pred 2. rokmi]
Kade - tade hral tento típek, vo filmoch aj v seriáloch. Môžeme ho vidieť najmä v seriáli o nie príliš inteligentných policajtoch s názvom Profesionáli, kde stvárňuje prechcaného krčmára Miňa Demoviča. Nejakých 8-9 rokov dozadu mu vraj zajebalo a psychicky sa zrútil. Na vine vraj boli jeho časté depresie. Liečil sa v blázinci a potom sa stiahol do kruhu rodiny, aby sa z toho dostal. Odvtedy už nehral nikde, proste nič, len naposledy sa objavili v TV show Inkognito, kde účastníci hádali, že kto tam došiel. Vyzeral starší a trochu pribratejší, ale zdal sa mi celkom pri zmysloch, takže sa môžeme iba domnievať, do akej miery to má v makovici upratané.
Nedostatok ratingov
InstruktorTanca
Nový člen


Gbely
Príspevkov: 8
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.