Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Neal McDonough

má 52 rokov
Dátum narodenia: 13.02.1966 - Dorchester, Massachusetts, USA
Výška: 186 cm
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (7)

 Herec
The Seed (2009)    
Street Fighter: The Legend of Chun-Li (2009)  0% 0%  M. Bison
Zradca (2008)
Traitor
 76% 76%  Max Archer
88 minút (2007)
88 Minutes
 70% 70%  Jon Forster
Stopár (2007)
The Hitcher
 70% 70%  Lt. Esteridge
The Horsemen (2007)    Krupa
Brothers Three: An American Gothic (2007)  70% 70%  Rick
Machine (2007)  40% 40%  Jack Ford
Zástavy našich otcov (2006)
Flags of Our Fathers
 78% 78%  Captain Severance
Záchranári (2006)
The Guardian
 76% 76%  Jack Skinner
Kráčajúca skala (2004)
Walking Tall
 67% 67%  Jay Hamilton
Prúd času (2003)
Timeline
 54% 54%  Frank Gordon
They Call Him Sasquatch (2003)  70% 70%  Ned Dwyer
Minority Report (2002)  82% 82%  Officer Gordon Fletcher
You're Killing Me... (2001)  60% 60%  Peter Gish
Bratstvo neohrozených (2001)
Band of Brothers
 93% 93%  1st Lt. Lynn 'Buck' Compton
Dravci (1999)
Ravenous
 68% 68%  Pvt. Reich
Vražda v přímém přenosu (1997)
Murder Live!
 70% 70%  Hank Wilson
Smrtící invaze / Invaze z galaxie (1997)
Invasion
 68% 68%  Randy North
Star Trek: Prvý kontakt (1996)
Star Trek: First Contact
 70% 70%  Lieutenant Hawk
One Tough Bastard (1995)  50% 50%  Agent Ward
Blue River (1995)  60% 60%  Edward Sellars
White Dwarf (1995)  51% 51%  Dr. Driscoll Rampart
Andělé (1994)
Angels in the Outfield
 51% 51%  Whitt Bass
In the Line of Duty: Ambush in Waco (1993)  60% 60%  Jason
X Files, The: Providence (1993)    Undercover FBI Agent
X Files, The: Provenance (1993)    Undercover FBI Agent
The Burden of Proof (1992)  56% 56%  John Granum
Cruel Doubt (1992)  62% 62%  Neal Henderson
Babe Ruth (1991)  56% 56%  Lou Gehrig


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.