Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Tony Danza

má 66 rokov
Skutočné meno: Antonio Salvatore Iadanza
Dátum narodenia: 21.04.1951 - Brooklyn, New York, USA
Výška: 179 cm
Znamenie:
BARAN
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Aftermath (2008)    King
Nail,5ae The (2008)    Chickie
Firedog (2005)    Rocky (voice)
Crash (2004)  90% 90%  Fred
Goodnight, We Love You (2004)    
The Whisper (2004)  90% 90%  Simon
Stealing Christmas (2003)  70% 70%  Jack Clayton
Glam (2001)  30% 30%  Sid Dalgren
The Garbage Picking Field Goal Kicking Philadelphia Phenomenon (1998)  50% 50%  Barney Gorman
Noah (1998)  50% 50%  Norman Waters
Meet Wally Sparks (1997)  50% 50%  New York Cab Driver
Dvanáct rozhněvaných mužů / 12 rozhněvaných mužů (1997)
12 Angry Men
 64% 64%  Juror #7
The Girl Gets Moe (1997)  50% 50%  Moe
A Brooklyn State of Mind (1997)  48% 48%  Louie Crisci
Illtown (1996)  48% 48%  D'Avalon
Andělé (1994)
Angels in the Outfield
 51% 51%  Mel Clark
She's Out of Control (1989)  50% 50%  Doug Simpson
Preteky - Delová guľa II (1984)
Cannonball Run II
 44% 44%  Terry
Going Ape! (1981)  30% 30%  Foster
The Hollywood Knights (1980)  60% 60%  Duke

 
 Produkcia
Mimo čas (2000)
Out of Time
 50% 50%  executive producer
Krásna a nebezpečná (1997)
Crowned and Dangerous
 50% 50%  executive producer
Bermuda Triangle (1996)  49% 49%  executive producer
Hrôza v školsom autobuse (1996)
Sudden Terror: The Hijacking of School Bus #17
 78% 78%  executive producer
The Jerky Boys (1995)  49% 49%  executive producer

 Vystupoval v
TV Guide 50 Best Shows of All Time: A 50th Anniversary Celebrati (2002)  40% 40%  Sám seba
I'm From Hollywood (1992)  80% 80%  Sám seba
The Contender: (Episode #5.5) (0000)    Sám seba - Host
The Contender: (Episode #5.3) (0000)    Sám seba - Host
The Contender: (Episode #5.1) (0000)    Sám seba - Host
The Contender: (Episode #5.4) (0000)    Sám seba - Host
Celebrities Uncensored: (Episode #1.8) (0000)    Sám seba (archive footage)
The Contender: (Episode #5.2) (0000)    Sám seba - Host


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.