Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Tab Hunter

má 87 rokov
Skutočné meno: Arthur Gelien
Dátum narodenia: 11.07.1931 - New York, New York, USA
Znamenie:
RAK
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
The Best of Hollywood (1998)  59% 59%  Host/Narrator
Dark Horse (1992)  60% 60%  Perkins
Cameron's Closet (1989)  36% 36%  Owen Lansing
Grotesque (1988)  40% 40%  Rod
Lust in the Dust (1985)  42% 42%  Abel Wood
Pandemonium (1982)  50% 50%  Blue Grange
Pomáda 2 (1982)
Grease 2
 47% 47%  Mr. Stuart
Polyester (1981)  58% 58%  Todd Tomorrow
Forever Fernwood (1977)    George Schumway (post-plastic su
Sweet Kill (1973)  50% 50%  Eddie Collins
City Under the Sea (1965)  50% 50%  Ben Harris
The Loved One (1965)  80% 80%  Whispering Glades Tour Guide
The Pleasure of His Company (1961)  74% 74%  Roger Berk Henderson
They Came to Cordura (1959)  58% 58%  Lt. William Fowler
That Kind of Woman (1959)    Red
Damn Yankees! (1958)  80% 80%  Joe Hardy
The Girl He Left Behind (1956)  60% 60%  Andy Sheaffer
The Sea Chase (1955)  51% 51%  Cadet Wesser
Válečný pláč (1955)
Battle Cry
 58% 58%  Pvt./Cpl. Dan 'Danny' Forrester
Track of the Cat (1954)  60% 60%  Harold Bridges

 
 Scenár
Dark Horse (1992)  60% 60%  story
 
 Produkcia
Lust in the Dust (1985)  42% 42%  

 Vystupoval v
Hollywood Singing and Dancing: A Musical History (2008)    Sám seba
The Brothers Warner (2008)    Sám seba
Rita (2003)  59% 59%  Sám seba
Wild Bill: Hollywood Maverick (1996)  68% 68%  Sám seba
7th Annual American Cinema Awards (1990)    Sám seba
Biography (1987)    Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.