Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Shannyn Sossamon

má 39 rokov
Skutočné meno: Shannon Marie Kahoolani Sossamon
Dátum narodenia: 3.10.1979 - Hawaii, USA
Výška: 168 cm
Znamenie:
VÁHY
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (1)

 Herec
Zmeškaný hovor (2008)
One Missed Call
 44% 44%  Beth Raymond
The Heavy (2008)    Claire
Life Is Hot in Cracktown (2008)    Concetta
Dirt: Pilot (2007)    Kira Klay
Katakomby (2007)
Catacombs
 42% 42%  Victoria
Moonlight (2007)    Coraline
Wristcutters: A Love Story (2006)  82% 82%  Mikal
Prázdniny (2006)
The Holiday
 79% 79%  Maggie
Other Side of Simple (2006)  90% 90%  
Kiss Kiss Bang Bang (2005)  78% 78%  Pink Hair Girl
A proč já? (2005)
Undiscovered
 70% 70%  Josie
Kiss, Kiss, Bang, Bang (2005)  87% 87%  Pink Hair Girl
Cesta ke zlu (2005)
Devour
 49% 49%  Marisol
L.A.P.I. (2005)    Pink Hair Girl
Stopař duchů (2005)
Chasing Ghosts
 64% 64%  Taylor Spencer
Pojídač hříchú (2003)
The Order
 56% 56%  Mara Sinclair
Wholey Moses (2003)  50% 50%  Max
Pravidlá vášne (2002)
The Rules of Attraction
 63% 63%  Lauren Hynde
40 dní a 40 nocí (2002)
40 Days and 40 Nights
 57% 57%  Erica Sutton
Príbeh o rytierovi (2001)
A Knight's Tale
 73% 73%  Jocelyn
    · Nominácia na Mtv Movie Award - Best Kiss 2002
    · Nominácia na Mtv Movie Award - Breakthrough Female Performance 2002
    · Nominácia na Mtv Movie Award - Best Musical Sequence 2002



sossamonka
Príspevok čitateľa Sindrella   
[pred 10. rokmi]
v skutku..zaujimava herecka..fakt ze jo
Nedostatok ratingov
Sindrella
Nový člen


Príspevkov: 1
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.