Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Janet Jackson

speváčka, herečka

má 52 rokov
Skutočné meno: Janet Damita Jo Jackson
Dátum narodenia: 16.05.1966 - Gary, Indiana, USA
Oficiálna webstránka: janetjackson.com/
Výška: 163 cm
Znamenie:
BÝK
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Prečo som sa len ženil? (2007)
Why Did I Get Married?
 50% 50%  Patricia
Fuck (2005)  70% 70%  Sama seba (archive footage)
The Teen Choice Awards 2004 (2004)    Presenter
Michael Jackson: Number Ones (2003)  89% 89%  Zombie (segment "Thriller") (arc
Zamilovaný profesor 2 (2000)
Nutty Professor II: The Klumps
 45% 45%  Professor Denise Gaines
$5,000,000
Michael Jackson: Video Greatest Hits - HIStory (1995)  60% 60%  Zombie (Thriller Video)
Cesta za láskou (1993)
Poetic Justice
 51% 51%  Justice
    · Vyhrala Mtv Movie Award - Best Female Performance 1994
    · Nominácia na Academy Award - Best Music, Original Song 1994
    · Vyhrala Mtv Movie Award - Most Desirable Female 1994
Cesta za láskou (1993)
Poetic Justice
 51% 51%  Justice
    · Nominácia na Golden Globe - Best Original Song - Motion Picture 1994

 
 Produkcia
Janet Jackson: The Rhythm Nation Compilation (1990)  70% 70%  executive producer
 
 Hudba
MTV Video Music Awards 2000 (2000)  79% 79%  
Janet Jackson: Design of a Decade 1986/1996 (1996)  60% 60%  
Cesta za láskou (1993)
Poetic Justice
 51% 51%  
    · Vyhrala Mtv Movie Award - Best Female Performance 1994
    · Nominácia na Academy Award - Best Music, Original Song 1994
    · Vyhrala Mtv Movie Award - Most Desirable Female 1994
    · Nominácia na Golden Globe - Best Original Song - Motion Picture 1994

 Vystupoval v
Forbes 20 Richest Women in Entertainment (2007)  80% 80%  Sama seba
50 Most Shocking Celebrity Scandals (2007)  50% 50%  Sama seba
New Year's Rockin' Eve 2005 (2005)  59% 59%  Sama seba
The Most Shocking Celebrity Moments of 2004 (2005)    Sama seba (archive footage)
Super Bowl XXXVIII (2004)  90% 90%  Sama seba - Halftime Performer
Maxim Hot 100 (2004)  40% 40%  Sama seba (#15) (Interviewee) (als
50 Sexiest Video Moments (2003)  59% 59%  Sama seba
Cher: The Farewell Tour (2003)  97% 97%  Sama seba (archive footage)
8th Annual Screen Actors Guild Awards (2002)  40% 40%  Sama seba (archive footage)
AFI's 100 Years... 100 Passions (2002)  40% 40%  Sama seba
MTV Icon: Janet Jackson (2001)  20% 20%  Sama seba
Entertainment Tonight: (Episode dated 16 October 2006) (2000)    Sama seba
2000 MTV Movie Awards (2000)  30% 30%  Sama seba/Presenter
Janet Jackson: Design of a Decade 1986/1996 (1996)  60% 60%  Sama seba
MTV Video Music Awards 1995 (1995)  50% 50%  Sama seba
24 Hours in Rock and Roll (1994)    Sama seba
Dangerous: The Short Films (1993)  80% 80%  Sama seba (archive footage)
Janet Jackson: The Rhythm Nation Compilation (1990)  70% 70%  Sama seba
Larry King Live: UFO Show and a Beatles Reunion (1985)    Sama seba
Entertainment Tonight: (Episode dated 11 February 2008) (0000)    Sama seba
Extra: (Episode dated 11 February 2008) (0000)    Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.