Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

herečka

má 54 rokov
Skutočné meno: Beatrice Cabarrou
Dátum narodenia: 19.12.1964 - Brest, Bretaň, Francie
Výška: 174 cm
Znamenie:
STRELEC
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Interiér (2007)
Ŕ l'intérieur
 80% 80%  La femme
Gangstri (2007)
Truands
 76% 76%  Béatrice
Dans tes ręves (2005)  50% 50%  Ava
Život je peklo (2004)
Clean
 79% 79%  Elena
The Gate of Sun (2004)  90% 90%  Catherine
The Intruder (2004)  70% 70%  La reine de l'hémisphčre nord
Process (2004)  80% 80%  L'Actrice
Temps du loup, Le (2003)
The Time of the Wolf
 70% 70%  Lise Brandt
Tamala 2010 (2002)  70% 70%  Tatla the Machine God (voice)
17 fois Cécile Cassard (2002)  60% 60%  Cécile Cassard
Miluji tě k sežrání (2001)
Trouble Every Day
 62% 62%  Coré
H Story (2001)  70% 70%  The actress
The Blackout (1997)  46% 46%  Annie 1
Clubbed to Death (1997)  48% 48%  Betty
Al límite (1997)  83% 83%  Elena
Ŕ la folie (1994)  48% 48%  Elsa
J'ai pas sommeil (1994)  66% 66%  Mona
Belle histoire, La (1992)  70% 70%  Odona
Noc na Zemi (1991)
Night on Earth
 82% 82%  Blind Woman
Visione del Sabba, La (1988)  50% 50%  Sabba
Betty Blue (1986)
37.2 Degrees in the Morning
 80% 80%  Betty



Béatrice Dalle
Príspevok čitateľa Algernon   
[pred 9. rokmi]
Béatrice Dalle je francúzska herečka. Svetlo sveta uzrela 19.decembra 1964 v Brest vo Francúzsku ako Béatrice Cabarrou. Jej manželom bol Jean-François Dalle, ale rozviedli sa. Pracovala ako modelka, keď spoznala filmára Jeana-Jacquesa Beineixa.
Ten ju obsadil do hlavnej role vo filme 37°2 le matin (ktorý neskôr vyšiel pod názvom Betty Blue). Stále viac sa objavovala v seriáloch a filmoch, bola obsadzovaná do hlavných úloh.
Debut pred americkými publikami pre ňu znamenal film Jim Jarmusch's Night on Earth v roku 1997 a bola obsadená do filmu The Blackout, jej prvého amerického filmu. Stal sa však pre ňu sám o sebe neúspechom.
Mala hrať takisto vo filme Šiesty zmysel v roku 1998, stratila však svoju rolu, keď jej bolo odmietnuté pracovné povolenie, pretože bola označená za neželaného imigranta kvôli jej zázname v registri trestov.
Rok 1998 pre Béatrice Dalle znamenal zrušenie zásnub s takisto hercom Alexandrom Gassmanom, keď si ... [ďalej]
Nedostatok ratingov
Algernon

KarmaRank: 6



Príspevkov: 12
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.