Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Carol Lynley

má 76 rokov
Skutočné meno: Carole Ann Jones
Dátum narodenia: 13.02.1942 - New York, New York, USA
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Vic (2006)  70% 70%  Carrie Lee
Flypaper (1997)  50% 50%  Housewife in kitchen
Spirits (1992)  29% 29%  Sister Jillian
Kvílení vlkodlaků 6 (1991)
Howling VI: The Freaks
 40% 40%  Miss Eddington
Dark Tower (1987)  30% 30%  Tilly Ambrose
In Possession (1984)  56% 56%  Sylvia Daly
Vigilante (1983)  60% 60%  Assistant D.A. Mary Fletcher
Smrt podle poslední vůle (1979)
The Cat and the Canary
 51% 51%  Annabelle West
Dobrodružstvo Poseidona (1972)
The Poseidon Adventure
 74% 74%  Nonnie Parry
Beware! The Blob (1972)  36% 36%  Leslie
The Night Stalker (1972)  68% 68%  Gail Foster
The Shuttered Room (1967)  60% 60%  Susannah Kelton/Sarah
Bunny Lake Is Missing (1965)  74% 74%  Ann Lake
The Pleasure Seekers (1964)    Maggie Williams
The Cardinal (1963)  62% 62%  Mona Fermoyle/Regina Fermoyle
Return to Peyton Place (1961)  51% 51%  Allison MacKenzie
The Last Sunset (1961)  58% 58%  Missy Breckenridge

 Vystupoval v
Cult Culture: The Poseidon Adventure (2003)  90% 90%  Sama seba
Omnibus (2000)    Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.