Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Inga Busch


Filmografia

 Herec
Ai-mei (2009)    Sophie Schmitt (lead)
Palermo Shooting (2008)  60% 60%  Karla
Märzmelodie (2008)  70% 70%  Valerie
Zwerg Nase (2008)    Grfin Wilhelmine
Sterneköchin, Die (2007)  80% 80%  Rosina Lorenz
Blöde Mütze! (2007)  80% 80%  Kathrin - Mutter von Silke
Maria an Callas (2006)  70% 70%  Nerine
Stadt als Beute (2005)  50% 50%  Lizzy
Polizeiruf 110 - Der Prinz von Homburg (2004)  70% 70%  Sophie Stein
Go For Zucker! (2004)  80% 80%  Irene
Tatort - Verlorene Töchter (2004)  60% 60%  Iris May
Polizeiruf 110 - Pech und Schwefel (2003)  80% 80%  Katharina Seibt
4 Freunde und 4 Pfoten (2003)  59% 59%  Paula Matkowski
Malá čarodějka Bibi (2002)
Bibi Blocksberg
 60% 60%  Karla Kolumna
Schloß, Das (1997)    Amalia
Karniggels (1991)    Annarina
Polizeiruf 110: Die Mutter von Monte Carlo (1971)    Sophie Stein


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.