Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Melina Kanakaredes

má 51 rokov
Skutočné meno: Melina Eleni Kanakaredes
Dátum narodenia: 23.04.1967 - Akron, Ohio, USA
Výška: 174 cm
Znamenie:
BÝK
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Into the Fire (2005)  59% 59%  Catrina/Sabrina Hampton
C.S.I.: NY (2004)  89% 89%  Det. Stella Bonasera
CSI: NY: Child's Play (2004)    Detective Stella Bonasera
15 minút (2001)
15 Minutes
 64% 64%  Nicolette Karas
Hráči (1998)
Rounders
 74% 74%  Barbara
Nebezpečná krása (1998)
Dangerous Beauty
 76% 76%  Livia
Saint Maybe (1998)  53% 53%  Rita
Dlhý bozk na dobrú noc (1996)
The Long Kiss Goodnight
 64% 64%  Trin
Due South: Victoria's Secret: Part 1 (1994)    Victoria Metcalf



Melina Kanakaredes
Príspevok čitateľa mima974   
[pred 10. rokmi]
Melina Kanakaredes sa narodila 23.4. 1967 v Akrone, v Ohiu, v grécko-americkej rodine. Absolvovala Firestone High School v Akrone. Chvíľu navštevovala Ohio State University, ale potom prestúpila do Point Park College v Pittsburgu. Túto vysokú školu dokončila s titulom bakalár umenia.
6.9. 1992 sa vydala za Petra Constantinidesa. Majú spolu dve dcéry, Zoe a Karinu Eleni. Manželia vlastnia reštauráciu "Tria Greek Kuzina" v Ohiu.
ZAUJÍMAVOSTI:
- Dvaja strýkovia s matkinej strany vlastnia obchod s cukrovinkami "Temo's Candy Company" v Akrone.
- Melinina sestra je právnička a žije v Akrone.
- Hovorí plynulo po grécky.
TotalRating:  TotalRating: 62%  TR 62% (ratings:5)
mima974

KarmaRank: 6



Banská Bystrica
Príspevkov: 107
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.