Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Damian Lewis

má 48 rokov
Dátum narodenia: 11.02.1971 - St. John's Wood, London, England, UK
Výška: 186 cm
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Love and Virtue (2008)    Orlando
The Escapist (2008)  76% 76%  Rizza
Life (2007)  100% 100%  Charlie Crews (14 episodes, 2007
The Baker (2007)  74% 74%  Milo
Confessions of a Diary Secretary (2007)  70% 70%  Tony Blair
Stormbreaker (2006)  50% 50%  Yassen Gregorovich
The Situation (2006)    Dan Murphy
Žiť po svojom (2005)
An Unfinished Life
 80% 80%  Gary Winston
Friends and Crocodiles (2005)  70% 70%  Paul Reynolds
Útěk z Colditzu (2005)
Colditz
 30% 30%  Cpl/Lt. Nicholas McGrade
Much Ado About Nothing (2005)  85% 85%  Benedick
Chromophobia (2005)  47% 47%  Marcus Aylesbury
Brides (2004)  80% 80%  Norman Harris
Keane (2004)  80% 80%  William Keane
Pavučina snov (2003)
Dreamcatcher
 61% 61%  Gary 'Jonesy' Jones
The Forsyte Saga: To Let (2003)  82% 82%  Soames Forsyte
The Forsyte Saga (2002)  87% 87%  Soames Forsyte
Bratstvo neohrozených (2001)
Band of Brothers
 93% 93%  Maj. Richard D. Winters
    · Nominácia na Golden Globe - Best Performance by an Actor in a Mini-Series or a Motion Picture Made for Television 2002
Warriors (1999)  92% 92%  Lt. Neil Loughrey
Robinson Crusoe (1997)  58% 58%  Patrick

 
 Produkcia
The Baker (2007)  74% 74%  

 Vystupoval v
The Making of 'Band of Brothers' (2001)  80% 80%  Sám seba (Richard Winters)



Sexi ryšavý pehavček :)
Príspevok čitateľa carodejnica   
[pred 12. rokmi]

Zaujímavosti:
- V roku 1998 mal Damian ťažkú nehodu na motocykli a skoro zomrel. Život mu zachránila prilba.
- Jeho obsadenie do seriálu „Band of Brothers“ sa spočiatku stretlo s pochybnosťami, či dokáže dobre zahrať Američana. Nakoniec bol tak presvedčivý, že niektorí nechceli uveriť, že je Brit. Rola tvrdého, stopercentného a charizmatického vojaka – Richarda Wintersa, bola pre tohoto urasteného a ryšavého herca ako stvorená.
- S kolegami zo seriálu Band of Brothers sa znovu objavil vo filmoch “Dreamcatcher” (Donnie Wahlberg) a “Colditz” (Tom Hardy)
- Bola mu ponúknutá rola v “Black Hawk Down”, ale zamietol ju pre “The Forsyte Saga”.
- Hrá na gitare a na klavíri.
- Vo februári 2006 sa zasnúbil s herečkou Helenou McCrory, s ktorou čaká svoje prvé dieťa a malo by sa narodiť v októbri 2006.
Výroky:
„If one of your fantasies is lying on a bed in Hollywood, surrounded by eight naked women, then another is to have a ... [ďalej]
TotalRating:  TotalRating: 100%  TR 100% (ratings:6)
carodejnica
[moderátor]


Príspevkov: 2703
 

[Ďalšie komentáre]

Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.