Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Ian Somerhalder

má 40 rokov
Skutočné meno: Ian Joseph Somerhalder
Dátum narodenia: 8.12.1978 - Covington, Louisiana, USA
Výška: 179 cm
Znamenie:
STRELEC
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (4)

 Herec
The Lost Samaritan (2008)  50% 50%  William Archer
Lost City Raiders (2008)  50% 50%  Jack Kubiak
The Tournament (2008)  67% 67%  Miles Slade
Wake (2008)    Tyler
Marco Polo (2007)  61% 61%  Marco Polo
Pulse (2006)  61% 61%  Dexter McCarthy
Nezvestní (2005)
Lost
 86% 86%  Boone Carlyle (archive footage)
Recess (2004)  100% 100%  Cooley
V rukách nepřítele (2004)
In Enemy Hands
 60% 60%  U.S.S. Swordfish: Danny Miller
The Old Man and the Studio (2004)  90% 90%  Matt
Fearless (2004)  70% 70%  Jordan Gracie
Pravidlá vášne (2002)
The Rules of Attraction
 63% 63%  Paul Denton
Changing Hearts (2002)  50% 50%  Jason Kelly
Dom života (2001)
Life as a House
 73% 73%  Josh
Anatomy of a Hate Crime (2001)  62% 62%  Russell Henderson

 
 Produkcia
Recess (2004)  100% 100%  



Známa tvár
Príspevok čitateľa alansova   
[pred 12. rokmi]
tento 27- ročný herec začínal ako model, ale vďaka príťažlivému vzhľadu si našiel cestu aj do sveta filmu. Začínal hrať v seriáloch: videla som ho hrať v jednej časti kriminálky Las Vegas- mladý chalan , kt. zabil pri autokárskych pretekoch vraha svojej matky a v seriály Smallvile si strihol už väčšiu rolu, pretože tu sa objavil ako nový priateľ Lany.
Najviac ho preslávila rola Bonna v seriály Lost. Už niekoľko mesiacov chodí so svojou seriálovou sestrou Shanon- Maggie Grace.
TotalRating:  TotalRating: 74%  TR 74% (ratings:3)
alansova

KarmaRank: 9



Trnava
Príspevkov: 585
 

[Ďalšie komentáre]

Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.