Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

D.B. Sweeney

herec

má 56 rokov
Skutočné meno: Daniel Bernard Sweeney
Dátum narodenia: 14.11.1961 - Shoreham, New York, USA
Výška: 186 cm
Znamenie:
ŠKORPIÓN
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Javelina (2009)    Dr. Carey
Miracle at St. Anna (2008)  84% 84%  Colonel Driscoll
Crash: The Doctor Is In (2008)    Peter Emory
Stiletto (2008)  90% 90%  Danny
Darwinove ceny (2006)
The Darwin Awards
 76% 76%  Detective Maguire
Uvidíme na žíněnce (2004)
Going to the Mat
 95% 95%  Coach Rice
House M.D.: Who's Your Daddy? (2004)    Dylan Crandall
Mluv (2004)
Speak
 95% 95%  Jack Sordino
Medvedie srdce (2003)
Brother Bear
 78% 78%  Sitka (voice)
Ohnivé peklo (2002)
Superfire
 58% 58%  James Merrick
Greenmail (2002)  50% 50%  Jeremy O'Brien
Profesionálny lovec (2001)
Hard Ball
 54% 54%  Matt Hyland
Zápisník hviezdnej oblohy (2001)
The Book of Stars
 82% 82%  Prisoner
After Sex (2000)  62% 62%  Tony
Dinosaurus (2000)
Dinosaur
 68% 68%  Aladar (voice)
Harsh Realm: Manus Domini (1999)    Mike Pinnochio
Harsh Realm: Camera Obscura (1999)    Mike Pinnochio
The Weekend (1999)  60% 60%  Tony
Harsh Realm: Reunion (1999)    Mike Pinnochio
Harsh Realm: Inga Fossa (1999)    Mike Pinnochio
Goosed (1999)  40% 40%  Steve Steven
Harsh Realm: Leviathan (1999)    Mike Pinnochio
Černá Carmen Dorothy Dandridge (1999)
Introducing Dorothy Dandridge
 70% 70%  Jack Denison
Harsh Realm: Pilot (1999)    Mike Pinnochio
Harsh Realm: Cincinnati (1999)    Mike Pinnochio
Harsh Realm: Three Percenters (1999)    Mike Pinnochio
Harsh Realm: Kein Ausgang (1999)    Mike Pinnochio
Spawn (1997)  55% 55%  Terry Fitzgerald
Strange Luck (1995)  90% 90%  Chance Harper
Nikdo není sám (1995)
Roommates
 58% 58%  Michael Holzcek
Oheň na nebesiach (1993)
Fire in the Sky
 51% 51%  Travis Walton
Nepočujem zlo (1993)
Hear No Evil
 61% 61%  Ben Kendall
Leather Jackets (1992)  40% 40%  Mickey
Dag i oktober, En (1992)  70% 70%  Niels Jensen
Miss Rose White (1992)  74% 74%  Dan McKay
Ľadové ostrie (1992)
The Cutting Edge
 80% 80%  Doug Dorsey
Heaven Is a Playground (1991)  56% 56%  Zack Telander
Modrá poušť (1991)
Blue Desert
 56% 56%  Steve Smith
Memphiská kráska (1990)
Memphis Belle
 71% 71%  Lt. Phil Lowenthal
Osm mužů z kola ven (1988)
Eight Men Out
 72% 72%  'Shoeless' Joe Jackson
Země nikoho (1987)
No Man's Land
 51% 51%  Benjy Taylor
Zahrady z kamene (1987)
Gardens of Stone
 58% 58%  Jackie Willow
Fire with Fire (1986)  48% 48%  Thomas Baxter


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.