Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Meredith Salenger

Herečka

má 49 rokov
Skutočné meno: Meredith Dawn Salenger
Dátum narodenia: 14.03.1970 - Malibu, California, USA
Výška: 163 cm
Znamenie:
RYBY
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Quality Time (2008)  59% 59%  Susan Stone
Out of the Woods (2005)  60% 60%  Linda
Dobrá rada (2001)
Good Advice
 60% 60%  Amy
My Best Friend's Wife (2001)  60% 60%  Ami Meyer
Jazero (1999)
Lake Placid
 58% 58%  Deputy Sharon Gare
Bug Buster (1998)  30% 30%  Veronica Hart
Policajt (1998)
No Code of Conduct
 30% 30%  Rebecca Peterson
Girl in the Cadillac (1995)  45% 45%  Salesgirl
Mestečko prekliatych (1995)
Village of the Damned
 50% 50%  Melanie Roberts
Venus Rising (1995)  29% 29%  Maria
Dead Beat (1994)  50% 50%  Donna
Edge of Honor (1991)  48% 48%  Alex
Dream a Little Dream (1989)  48% 48%  Lainie Diamond
The Kiss (1988)  50% 50%  Amy
April Morning (1988)  74% 74%  Ruth Simmons
A Night in the Life of Jimmy Reardon (1988)  45% 45%  Lisa Bentwright
Cesta Natty Gannové (1985)
The Journey of Natty Gann
 70% 70%  Natty Gann


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.