Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Larry Hagman

má 87 rokov
Skutočné meno: Larry Martin Hageman
Dátum narodenia: 21.09.1931 - Fort Worth, Texas, USA
Výška: 189 cm
Znamenie:
PANNA
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Nip/Tuck: Cindy Plumb (2003)    Burt Landau
Farby moci (1998)
Primary Colors
 66% 66%  Governor Fred Picker
Dallas: War of the Ewings (1998)  60% 60%  John Ross 'J.R.' Ewing, Jr.
Třetí dvojče (1997)
The Third Twin
 60% 60%  Berrington Jones
Dallas: J.R. Returns (1996)  60% 60%  John Ross 'J.R.' Ewing, Jr.
Nixon (1995)  64% 64%  'Jack Jones'
S.O.B. (1981)  74% 74%  Dick Benson
Dallas (1978)    John Ross 'J.R.' Ewing, Jr.
Orol pristál (1976)
The Eagle Has Landed
 70% 70%  Col. Pitts
Velký autobus (1976)
The Big Bus
 73% 73%  Doctor in parking lot
Mother, Jugs & Speed (1976)  51% 51%  Murdoch
Beware! The Blob (1972)  36% 36%  
The Hired Hand (1971)  56% 56%  Sheriff (in TV version)
The Group (1966)  58% 58%  Harald Peterson
Po zlém (1965)
In Harm's Way
 84% 84%  Lt. (j.g.) Cline
Ensign Pulver (1964)  48% 48%  Billings
Selhání vyloučeno (1964)
Fail-Safe
 80% 80%  Buck

 
 Réžia
In the Heat of the Night (1988)    
Beware! The Blob (1972)  36% 36%  
 
 Produkcia
Dallas: War of the Ewings (1998)  60% 60%  executive producer

 Vystupoval v
Fuel (2008)    Sám seba - Actor / Renewable Ener
Fields of Fuel (2008)  70% 70%  Sám seba - Actor / Renewable Ener
TV's Funniest Music Moments (2008)    Sám seba (archive footage)
Bring Back... Dallas (2007)  100% 100%  Sám seba
Dallas Reunion: Return to Southfork (2004)  90% 90%  Sám seba/Host/John Ross 'J.R.' Ew


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.