Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Shirley Douglas


Filmografia

 Herec
The Path to 9/11 (2006)  70% 70%  Madeline Albright
Robson Arms (2005)    Pauline Dubois
Corner Gas (2004)    (2005)
Vánoční střevíčky (2002)
The Christmas Shoes
 70% 70%  Ellen Layton
The Law of Enclosures (2000)  58% 58%  Myra
A House Divided (2000)  70% 70%  Elizabeth Dickson
Rivali (2000)
Woman Wanted
 60% 60%  Peg
Barney's Great Adventure (1998)  40% 40%  Grandma Greenfield
Redwood Curtain (1995)  58% 58%  Schyler Noyes
Příliš dokonalá podoba (1988)
Dead Ringers
 84% 84%  Laura
Really Weird Tales (1987)  56% 56%  Edna Besley ('Cursed with Charis
Lolita (1962)  81% 81%  Mrs. Starch (piano teacher in Ra


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.