Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Teresa Wright


Filmografia

 Herec
Čarodejník (1997)
The Rainmaker
 64% 64%  Miss Birdie
Byť dobrou matkou (1988)
The Good Mother
 48% 48%  Grandmother
Bill: On His Own (1983)  68% 68%  Mae Driscoll
Kdysi dávno (1980)
Somewhere in Time
 65% 65%  Laura Roberts
The Happy Ending (1969)    Mrs. Spencer
Track of the Cat (1954)  60% 60%  Grace Bridges
The Actress (1953)  70% 70%  Annie Jones
Muži (1950)
The Men
 68% 68%  Ellen
Pursued (1947)  64% 64%  Thorley Callum
Najlepšie roky nášho života (1946)
The Best Years of Our Lives
 93% 93%  Peggy Stephenson
Ani tieň podozrenia (1943)
Shadow of a Doubt
 90% 90%  Young Charlie
The Pride of the Yankees (1942)  84% 84%  Eleanor Twitchell Gehrig
    · Nominácia na Academy Award - Best Actress in a Leading Role 1943
Paní Miniverová (1942)
Mrs. Miniver
 80% 80%  Carol Beldon
    · Vyhral Academy Award - Best Actress in a Supporting Role 1943
Lištičky (1941)
The Little Foxes
 84% 84%  Alexandra 'Xan' Giddens
    · Nominácia na Academy Award - Best Actress in a Supporting Role 1942


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.