Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Kimberly Williams

má 47 rokov
Dátum narodenia: 14.09.1971 - Rye, New York, USA
Výška: 168 cm
Znamenie:
PANNA
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (3)

 Herec
Eden Court (2007)    Bonnie Duncan
My sme Marshall (2006)
We Are Marshall
 86% 86%  Sandy Lengyel
How to Eat Fried Worms (2006)  60% 60%  Mom
How to Go Out on a Date in Queens (2006)  60% 60%  Amy
Identity Theft: The Michelle Brown Story (2004)  70% 70%  Michelle Brown
Lucky 7 (2003)  71% 71%  Amy Myer
Vánoční střevíčky (2002)
The Christmas Shoes
 70% 70%  Maggie Andrews
Jdi za svou hvězdou (2001)
Follow the Stars Home
 89% 89%  Dianne Parker-McCune
Ten Tiny Love Stories (2001)  51% 51%  
The 10th Kingdom: The Making of an Epic (2000)  79% 79%  Virginia Lewis
The 10th Kingdom (2000)    Virginia Lewis
Milionár (1999)
Simpatico
 50% 50%  Young Rosie
Nevinný flirt (1999)
Just a Little Harmless Sex
 60% 60%  Alison
Životní pojistka / Ve výslužbě (1998)
Safe House
 87% 87%  Andi Travers
Jake's Women (1996)  70% 70%  Molly
The War at Home (1996)  58% 58%  Karen Collier
Můj nápadník je vrah (1995)
Coldblooded
 77% 77%  Jasmine
Otec nevesty 2 (1995)
Father of the Bride Part II
 67% 67%  Annie Banks-MacKenzie
Babí léto (1993)
Indian Summer
 62% 62%  Gwen Daugherty
Crimson Pig (1992)  84% 84%  Fio (Disney Dub 2003) (voice: En
Otec nevesty / Hlava rodiny (1991)
Father of the Bride
 61% 61%  Annie Banks
    · Nominácia na Mtv Movie Award - Best Breakthrough Performance 1992

 Vystupoval v
1992 MTV Movie Awards (1992)  40% 40%  Sama seba - Presenter


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.