Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Iggy Pop

má 70 rokov
Skutočné meno: James Newell Osterberg
Dátum narodenia: 21.04.1947 - Ann Arbor, Michigan, USA
Výška: 174 cm
Znamenie:
BARAN
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaTapety (5)

 Herec
New York Doll (2005)  90% 90%  Sám seba
Káva a cigarety (2003)
Coffee and Cigarettes
 79% 79%  Iggy (segment "Somewhere in Cali
Sněhová kalamita (2000)
Snow Day
 57% 57%  Mr. Zellweger
Driv3r (2000)  60% 60%  Baccus, Additional Voices (voice
Bojovník (1997)
The Brave
 77% 77%  ?
Vrana 2: Mesto anjelov (1996)
The Crow: City of Angels
 64% 64%  Curve
Mŕtvy muž (1995)
Dead Man
 92% 92%  Salvatore 'Sally' Jenko
Pancéřová holka (1995)
Tank Girl
 48% 48%  Rat Face
Káva a cigarety III - Někde v Kalifornii (1993)
Coffee and Cigarettes III
 80% 80%  Prospective Guest
Cry-Baby (1990)  60% 60%  Uncle Belvedere Rickettes
Hardware (1990)  60% 60%  Angry Bob
Rock & Rule (1983)  51% 51%  Monster from another Dimension (

 
 Hudba
Bojovník (1997)
The Brave
 77% 77%  
Repo Man (1984)  70% 70%  "Repo Man theme"

 Vystupoval v
Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony (2008)    Sám seba
Françoise Hardy - Tant de belles choses (2005)    Sám seba (archive footage)
3-D Rocks (2005)    Sám seba
Dancing Barefoot (1995)    Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti







Wallpaper


800x600
1024x768


800x600
1024x768

[Ďalšie tapety]





Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.