Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Jeremy Sumpter

herec

má 29 rokov
Skutočné meno: Jeremy Robert Myron Sumpter
Dátum narodenia: 5.02.1989 - Monterey, California, USA
Výška: 189 cm
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (17)

 Herec
Calvin Marshall (2008)    Caselli
Calvin Marshall (2008)    Caselli
Americký zločin (2007)
An American Crime
 79% 79%  Coy Hubbard
Honba na lesného muža (2006)
The Sasquatch Dumpling Gang
 45% 45%  Gavin Gore
Happy Birthday, Peter Pan (2005)  90% 90%  Peter Pan (archive footage)
Cyber Seduction: His Secret Life (2005)  74% 74%  Justin Petersen
Petr Pan (2003)
Peter Pan
 81% 81%  Peter Pan
Just a Dream (2002)  70% 70%  Henry Sturbuck
Válka surfařů (2002)
Local Boys
 70% 70%  Skeet Dobson
Lovec démonov (2001)
Frailty
 75% 75%  Young Adam



Peter Pán
Príspevok čitateľa alansova   
[pred 12. rokmi]
Meno: Jeremy Robert Myron Sumpter
________________________________________
Výška: 1.83 m
________________________________________
Mini biography
Jeremy Robert Myron Sumpter sa narodil 5. februára 1989 v Monterey, California. Ako dieťa sa zabával lezením po skalách a hrával sa ako každé dieťa spolu so svojimi priateľmi, ale keď prišiel do Lexingtonu, v Kentucky, ako model vyhral súťaž a stretol tam svojho manažéra to Marka Roberta. Krátko potom sa Jeremy spolu so svojimi dvomi sestrami a rodičmi presťahovali do Los Angels v Clifornii.
A začala sa Jeremyho kariéra. Jeho začiatky sa spájajú hneď s 2 filmami: Local Boys (2002) a Just a Dream (2002). Ale bol to až ďalší film Frailty (2001), kde hral malého Adama Meeksa spolu s fimovým otcom Billom Paxtonom a Matthewom McConaugheym, ktorým sa zapísl do diváckeho podvedomia.
V roku 2003 však získal svoju najvýznamnejšiu a najväčšiu rolu vo filme Peter Pan, ktorá z neho urobila miláčika ... [ďalej]
TotalRating:  TotalRating: 91%  TR 91% (ratings:10)
alansova

KarmaRank: 9



Trnava
Príspevkov: 585
 

[Ďalšie komentáre]

Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.