Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Kevin McDonald

má 57 rokov
Skutočné meno: Kevin Hamilton McDonald
Dátum narodenia: 16.05.1961 - Montréal, Québec, Canada
Výška: 179 cm
Znamenie:
BÝK
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Veľkofilm (2007)
Epic Movie
 33% 33%  Harry Potter
Unaccompanied Minors (2006)  30% 30%  Guard in the Hall #1
Catscratch (2005)    Waffle
Lilo a Stitch 2: Stitch má mouchy (2005)
Lilo & Stitch 2: Stitch Has a Glitch
 76% 76%  Pleakley (voice)
Zeroman (2004)    Rusty Woodenwater (voice)
Stitch! The Movie (2003)  64% 64%  Pleakley (voice)
Kids in the Hall: Tour of Duty (2002)  90% 90%  Various
Lilo a Stitch (2002)
Lilo & Stitch
 78% 78%  Agent Pleakley (voice)
Proutník (2000)
The Ladies Man
 38% 38%  Mail Man
Dinner at Fred's (1999)  42% 42%  Fred
Epidémie lásky (1998)
Boy Meets Girl
 60% 60%  Jack
The Godson (1998)  30% 30%  Guppy Calzone
Kids in the Hall: Brain Candy (1996)  74% 74%  Dr. Chris Cooper/Doreen/Chris' d
Saving Souls (1995)  90% 90%  Featured Church Follower
Senior Trip (1995)  68% 68%  Travis Lindsey
Friends (1994)    Guru Saj

 
 Scenár
Kids in the Hall: Brain Candy (1996)  74% 74%  

 Vystupoval v
Kids in the Hall: Same Guys, New Dresses (2001)  90% 90%  Sám seba/Various


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.