Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Diane Venora

herečka

má 66 rokov
Skutočné meno: Gloria Capulet
Dátum narodenia: 10.08.1952 - Hartford, Connecticut, USA
Znamenie:
LEV
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Herkules 3D (2009)
Little Hercules in 3-D
   Hera
All Good Things (2009)  75% 75%  Janet Rizzo
Childless (2008)    Mary
Stiletto (2008)  90% 90%  Sylvia Vadalos
Follow the Prophet (2008)    Red
That's Amore! (2008)    Diane Venere
Eleventh Hour: Resurrection (2008)    Lea Muller
Self Medicated (2005)  80% 80%  Louise Eriksen
Pohnutí (2005)
Touched
 82% 82%  Carole Davis
Američan (2004)
Stateside
 49% 49%  Mrs. Hengen
Breaking Dawn (2004)  59% 59%  Mother
Megiddo: The Omega Code 2 (2001)  68% 68%  Gabriella Francini
Looking for an Echo (2000)  59% 59%  Joanne Delgado
Závod s časem (2000)
Race Against Time
 60% 60%  Dr. Helen Steele
Hamlet (2000)  75% 75%  Gertrude
Pravda zabíja (1999)
True Crime
 70% 70%  Barbara Everett
Bláznivá jazda (1999)
The Joyriders
 60% 60%  Celeste
Dymová clona (1999)
The Insider
 85% 85%  Liane Wigand
Vikingovia (1999)
The 13th Warrior
 71% 71%  Queen Weilew
Šakal (1997)
The Jackal
 58% 58%  Valentina Koslova
The Substitute (1996)  48% 48%  Jane Hetzko
Special Report: Journey to Mars (1996)  49% 49%  Lt. Tanya Sadavoy
Prežila som Picassa (1996)
Surviving Picasso
 73% 73%  Jacqueline
Rómeo a Júlia (1996)
Romeo + Juliet
 74% 74%  Gloria Capulet
Horlivosť / Neľútostný súboj (1995)
Heat
 84% 84%  Justine Hanna
Tři přání (1995)
Three Wishes
 51% 51%  Joyce
Hamlet (1990)  58% 58%  Ophelia
Bird (1988)  80% 80%  Chan Parker
    · Nominácia na Golden Globe - Best Performance by an Actress in a Supporting Role in a Motion Picture 1989
Zlá zelina (1987)
Ironweed
 66% 66%  Peg
Smrtiace triky (1986)
F/X
 66% 66%  Ellen Keyes
Vlci (1981)
Wolfen
 58% 58%  Rebecca Neff


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.