Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Jon Cryer

má 53 rokov
Dátum narodenia: 16.04.1965 - New York, New York, USA
Znamenie:
BARAN
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Tak se měj (2009)
Stay Cool
   Javier
Shorts (2009)    Dad Thompson
Unstable Fables: 3 Pigs & a Baby (2008)  60% 60%  Richard Pig (voice)
A Day in the Life of Two and a Half Men (2008)  100% 100%  Alan Harper
Tortured (2008)  65% 65%  Brian Mark
The 31st Annual People's Choice Awards (2005)  40% 40%  Presenter
Danny Phantom: Reality Trip (2004)    
The Metro Chase (2003)    Mr. Stamm
Glam (2001)  30% 30%  Jimmy Pells
Guru (1998)
Holy Man
 49% 49%  Barry
Went to Coney Island on a Mission From God... Be Back by Five (1998)  70% 70%  Daniel
Plan B (1997)  70% 70%  Stuart Winer
Cannes Man (1996)  48% 48%  Cameo appearance
The Pompatus of Love (1996)  51% 51%  Mark
Heads (1993)  50% 50%  Guy Franklin
Horúce strely (1991)
Hot Shots!
 77% 77%  Jim 'Wash Out' Pfaffenbach
Penn & Teller Get Killed (1989)  51% 51%  3rd Frat Boy
Morgan Stewart's Coming Home (1987)  42% 42%  Morgan Stewart
Hiding Out (1987)  48% 48%  Andrew Morenski/Max Hauser
Superman IV: The Quest for Peace (1987)  61% 61%  Lenny
O.C. and Stiggs (1987)  42% 42%  Randall Schwab Jr.
Dudes (1987)  50% 50%  Grant
Kráska v ružovom (1986)
Pretty in Pink
 66% 66%  Phil 'Duckie' Dale
No Small Affair (1984)  48% 48%  Charles Cummings

 
 Scenár
Went to Coney Island on a Mission From God... Be Back by Five (1998)  70% 70%  
The Pompatus of Love (1996)  51% 51%  
 
 Produkcia
Went to Coney Island on a Mission From God... Be Back by Five (1998)  70% 70%  

 Vystupoval v
The 33rd Annual People's Choice Awards (2007)  50% 50%  Sám seba
CBS at 75 (2003)  59% 59%  Sám seba
Entertainment Tonight: (Episode dated 16 October 2006) (2000)    Sám seba
The 58th Annual Academy Awards (1986)  50% 50%  Sám seba - Presenter: Best Cinema


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.