Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Jason Connery

má 56 rokov
Skutočné meno: Jason Joseph Connery
Dátum narodenia: 11.01.1963 - London, England, UK
Výška: 186 cm
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Chinaman's Chance (2008)  80% 80%  Sam
Linea, La (2008)    Randall
The Thirst: Blood War (2008)  50% 50%  Claudius
Alone in the Dark II (2008)  58% 58%  Parker
Night Skies (2007)  55% 55%  Richard
Brotherhood of Blood (2007)  90% 90%  Keaton
The Far Side of Jericho (2006)    John
Hoboken Hollow (2005)  40% 40%  Trevor
Private Moments (2005)    Gillian
Pán kúziel. Diablov kameň (2001)
Wishmaster 3: Beyond the Gates of Hell
 40% 40%  Professor Joel Barash
Requiem (2001)    Mr. Hunter
Shanghai Kid / Vtedy na východe (2000)
Shanghai Noon
 73% 73%  Calvin Andrews
Urban Ghost Story (1998)  48% 48%  John Fox
Merlin: Čarodějův učeň (1998)
Merlin
 80% 80%  Young Merlin
Midnight in St. Petersburg (1997)  60% 60%  Nikolai Petrov
Bullet to Beijing (1997)  60% 60%  Nick
Ten, kdo stvořil špióna (1990)
The Secret Life of Ian Fleming
 56% 56%  Ian Fleming
Casablanca Express (1989)    Alan Cooper
The Boy Who Had Everything (1984)    John Kirkland
Robin of Sherwood: The Cross of St. Ciricus (1984)    Robert of Huntingdon
The Lords of Discipline (1983)  58% 58%  MacKinnon

 
 Réžia
Untitled Gehenna Project (2009)    
Pandemic (2008)    
 
 Produkcia
Pandemic (2008)    

 Vystupoval v
AFI Life Achievement Award: A Tribute to Sean Connery (2006)  80% 80%  Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.