Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Luke Perry

má 53 rokov
Skutočné meno: Coy Luther Perry III
Dátum narodenia: 11.10.1965 - Mansfield, Ohio, USA
Výška: 179 cm
Znamenie:
VÁHY
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
A Very Merry Daughter of the Bride (2008)    Charlie
Good Intentions (2008)    Chester Milford
The Sandlot 3 (2007)  60% 60%  Tommy (20's/40's)
Supernova (2005)  27% 27%  Jack Anderson
Dishdogz (2005)  31% 31%  Tony
Zem v ohrození (2005)
Descent
 81% 81%  Dr. Jake Rollins
Down the Barrel (2003)  40% 40%  David
Fogbound (2002)  73% 73%  Bob
The Enemy (2001)  40% 40%  Dr. Michael Ashton
Bermudský trojúhelník (2001)
The Triangle
 57% 57%  Stu Sheridan
Attention Shoppers (2000)  50% 50%  Mark
The Heist (1999)  50% 50%  Jack
The Florentine (1999)  51% 51%  Frankie
Storm (1999)  50% 50%  Dr. Ron Young
The Night of the Headless Horseman (1999)  50% 50%  Brom Bones (voice)
Indiskrétny (1998)
Indiscreet
 64% 64%  Michael Nash
Do posledního dechu (1997)
Lifebreath
 50% 50%  Martin Devoe
Smrtící invaze / Invaze z galaxie (1997)
Invasion
 68% 68%  Beau Stark
Riot (1997)  70% 70%  Boomer (segment "Empty")
Piaty element (1997)
The Fifth Element
 73% 73%  Billy
Priepasť / Normálny život (1996)
Normal Life
 70% 70%  Chris Anderson
American Strays (1996)  60% 60%  Johnny
Mortal Kombat: Defenders of the Realm: Kombat Begins Again (1995)    Sub-Zero (voice)
8 sekúnd (1994)
8 Seconds
 72% 72%  Lane Frost
Buffy, zabíjačka upírov (1992)
Buffy the Vampire Slayer
 51% 51%  Oliver Pike
Terminal Bliss (1992)  40% 40%  John Hunter
Scorchers (1991)  46% 46%  Ray Ray
Beverly Hills, 90210: Wild Horses (1990)    Dylan McKay

 Vystupoval v
Beverly Hills 90210: 10-Year High School Reunion (2003)  60% 60%  Sám seba
Beverly Hills 90210: The E! True Hollywood Story (2001)  59% 59%  Sám seba/Dylan McKay
1992 MTV Movie Awards (1992)  40% 40%  Sám seba - Presenter


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.