Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Busta Rhymes

spevák

má 45 rokov
Skutočné meno: Trevor Smith Jr.
Dátum narodenia: 20.05.1972 - Brooklyn, New York, USA
Výška: 188 cm
Znamenie:
BÝK
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Order of Redemption (2008)    Al Bowen
In the Mix: Rock the Night Away... (2005)    
Full Clip (2004)  40% 40%  Pope
Halloween: Vzkriesenie (2002)
Halloween: Resurrection
 43% 43%  Freddie Harris
Osudové stretnutie (2000)
Finding Forrester
 71% 71%  Terrell Wallace
Drsný Shaft (2000)
Shaft
 64% 64%  Rasaan
Nezbedné bábätká (1998)
The Rugrats Movie
 60% 60%  Reptar Wagon (voice)
Holé lebky (1995)
Higher Learning
 58% 58%  Dreads

 
 Hudba
Pimp'in 101 (2003)  70% 70%  
MTV Video Music Awards 2000 (2000)  79% 79%  

 Vystupoval v
The Game: Documentary (2005)  50% 50%  Sám seba
The Making of 'Love Don't Cost a Thing' (2004)    Sám seba
Halloween: Resurrected (2002)  30% 30%  Sám seba
Late Night with Conan O'Brien (2000)    Sám seba/Musical Guest
MTV Video Music Awards 2000 (2000)  79% 79%  Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.