Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

John Drew Barrymore


Filmografia

 Herec
Roma contro Roma (1964)  70% 70%  Aderbad
Delitto allo specchio (1964)    
Ponzio Pilato (1962)  40% 40%  Judas
Trójska vojna (1961)
The Trojan War
 86% 86%  Ulysses
The Dick Powell Show (1961)    
High School Confidential! (1958)  60% 60%  J. I. Coleridge
While the City Sleeps (1956)  66% 66%  Robert Manners

 Vystupoval v
11th Annual Screen Actors Guild Awards (2005)  59% 59%  Sám seba - Memorial Tribute (arch
Hollywood Screen Tests: Take 1 (1999)    Sám seba (archive footage)



cool
Príspevok čitateľa mortisa181   
[pred 10. rokmi]
cool stránka
Nedostatok ratingov
mortisa181
Nový člen


Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.