Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Claudia Black

má 46 rokov
Dátum narodenia: 11.10.1972 - Sydney, New South Wales, Australia
Výška: 179 cm
Znamenie:
VÁHY
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Stargate: The Ark of Truth (2008)  82% 82%  Vala Mal Doran
Stargate: Continuum (2008)  86% 86%  Vala Mal Doran / Quetesh
Wargames: The Dead Code (2008)  50% 50%  R.I.P.L.E.Y. (voice)
Mírová operace (2004)
Farscape: The Peacekeeper Wars
 90% 90%  Aeryn Sun
Kráľovna upírov (2002)
Queen of the Damned
 62% 62%  Pandora
Farscape Undressed (2001)  80% 80%  Host/Aeryn Sun (archive footage)
City Life: (Episode #1.24) (2000)    Angela Kostapas
City Life: (Episode #1.23) (2000)    Angela Kostapas
Čiernočierna tma (2000)
Pitch Black
 72% 72%  Sharon 'Shazza' Montgomery
Farscape (1999)    Officer Aeryn Sun
Farscape (1999)  84% 84%  Officer Aeryn Sun
Farscape (1999)    Officer Aeryn Sun
Stargate SG-1 (1997)  89% 89%  Vala Mal Doran


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.