Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Trent Ford

má 35 rokov
Dátum narodenia: 16.01.1979 - Akron, Ohio, USA
Výška: 189 cm
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (7)

 Herec
Possessions (2009)    Orlando
Rez Bomb (2008)    Scott
Primal Scream (2007)    Trent
September Dawn (2006)    
Park (2006)  60% 60%  Nathan
Pasca na žraloka (2006)
Shark Bait
 62% 62%  Percy (voice)
Awake (2005)
Láskou buchnutá (2003)
How to Deal
 57% 57%  Macon Forrester
Uhoď ji, je to Francouzka! (2002)
Slap Her... She's French
 35% 35%  Ed Mitchell
Gosford Park (2001)  83% 83%  Jeremy Blond
Deeply (2000)  59% 59%  James


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.