Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Tony Goldwyn

herec

má 57 rokov
Skutočné meno: Anthony Howard Goldwyn
Dátum narodenia: 20.05.1960 - Los Angeles, California, USA
Výška: 194 cm
Znamenie:
BÝK
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (4)

 Herec
Posledný dom naľavo (2009)
The Last House on the Left
 84% 84%  John Collingwood
Sexo en serie (2008)    Burr Connor (archive footage)
American Gun (2005)  97% 97%  Frank
The Sisters (2005)  88% 88%  Vincent Antonelli
The Godfather of Green Bay (2005)  80% 80%  Big Jake
Ghosts Never Sleep (2005)  29% 29%  Jared Dolan
Posledný samuraj (2003)
The Last Samurai
 78% 78%  Colonel Bagley
Ash Tuesday (2003)  80% 80%  Elliott
Joshua (2002)  81% 81%  Joshua
Opustená (2002)
Abandon
 47% 47%  Dr. David Schaffer
Americká rapsódia (2001)
An American Rhapsody
 62% 62%  Peter Sandor
Hore a dole / Pády a vzlety (2000)
Bounce
 62% 62%  Greg Janello
Šiesty deň (2000)
The 6th Day
 58% 58%  Michael Drucker
The Song of the Lark (2000)  68% 68%  Fred Ottenburg
Tarzan (1999)  66% 66%  Tarzan (voice)
From the Earth to the Moon (1998)    Astronaut Neil Armstrong
The Lesser Evil (1998)  53% 53%  Frank
Zberateľ bozkov (1997)
Kiss the Girls
 64% 64%  Dr. William 'Will' Rudolph
The Boys Next Door (1996)  70% 70%  Jack Palmer
The Substance of Fire (1996)  60% 60%  Aaron Geldhart
Reckless (1995)  46% 46%  Tom
Pocahontas: The Legend (1995)  50% 50%  Sir Edwin Wingfield
Truman (1995)  79% 79%  Clark Clifford
The Last Word (1995)  46% 46%  Stan
Nixon (1995)  64% 64%  Harold Nixon
Zbraň poslední zkázy (1994)
Doomsday Gun
 70% 70%  Donald Duvall
Vault of Horror I (1994)  70% 70%  
Love Matters (1993)  50% 50%  Geoffrey
Taking the Heat (1993)  56% 56%  Michael
Prípad Pelikán (1993)
The Pelican Brief
 67% 67%  White House Chief of Staff Fletc
Traces of Red (1992)  50% 50%  Steve Frayn
Duch (1990)
Ghost
 79% 79%  Carl Bruner
Gaby: A True Story (1987)  80% 80%  David
Piatok trinásteho 6/Jason žije (1986)
Friday the 13th Part VI: Jason Lives
 68% 68%  Darren

 
 Réžia
Untitled Blake/Shore Project (2007)    
The Last Kiss (2006)  69% 69%  
Klinika Grace (2005)
Grey's Anatomy
 86% 86%  one episode
The L Word (2004)  99% 99%  
Animálna príťažlivosť / Niekto ako ty (2001)
Someone Like You...
 65% 65%  
Prechádzka po Mesiaci (1999)
A Walk on the Moon
 70% 70%  
 
 Produkcia
Prechádzka po Mesiaci (1999)
A Walk on the Moon
 70% 70%  

 Vystupoval v
Goldwyn: The Man and His Movies (2001)  90% 90%  Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.