Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Toby Stephens

Herec

má 48 rokov
Dátum narodenia: 21.04.1969 - Middlesex Hospital, London, England, UK
Výška: 181 cm
Znamenie:
BARAN
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaTapety (1)

 Herec
Marathon (2008)    
Severance (2006)  73% 73%  Harris
Jane Eyre (2006)  98% 98%  Edward Fairfax Rochester (4 epis
Sharpe's Challenge (2006)  90% 90%  William Dodd
Dark Corners (2006)  60% 60%  Dr. Woodleigh
Vzbura (2005)
The Rising: Ballad of Mangal Pandey
 61% 61%  Captain William Gordon
Cambridge Spies (2003)    Kim Philby
Hercule Poirot: Pět malých prasátek (2003)
Poirot: Five Little Pigs
 89% 89%  Philip Blake
Napoléon (2002)  87% 87%  Tsar Alexander I
Posadnutosť (2002)
Possession
 68% 68%  Fergus Wolfe
Dnes neumieraj (2002)
Die Another Day
 62% 62%  Gustav Graves
Perfect Strangers (2001)  90% 90%  Charles
The Great Gatsby (2000)  51% 51%  Jay Gatsby
Vesmírni kovboji (2000)
Space Cowboys
 66% 66%  Young Frank Corvin in 1958
Oněgin (1999)
Onegin
 53% 53%  Vladimir Lensky
Madam Bette (1998)
Cousin Bette
 58% 58%  Victorin Hulot
Photographing Fairies (1997)  66% 66%  Charles Castle
Večer trojkráľový (1996)
Twelfth Night: Or What You Will
 64% 64%  Duke Orsino
Orlando (1992)  75% 75%  Othello

 Vystupoval v
Inside 'Die Another Day' (2003)  20% 20%  Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti







Wallpaper


800x600
1024x768





Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.