Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Penelope Ann Miller

herečka

má 54 rokov
Skutočné meno: Penelope Andrea Miller
Dátum narodenia: 13.01.1964 - Los Angeles, California, USA
Výška: 174 cm
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (4)

 Herec
Robosapien: Rebooted (2009)    Joanna
Flipped (2008)  90% 90%  Trina Baker
Free Style (2008)    Jeanette
Saving Grace B. Jones (2008)    Bea Bretthorse
Saving Grace (2008)    Bea Bretthorse
Kliatba domu slnečníc (2007)
The Messengers
 60% 60%  Denise
Snaživá blondýna (2007)
Blonde Ambition
 45% 45%  Debra
Vanished: Drop (2006)    Jessica Nevins
Funny Money (2006)  59% 59%  Carol Perkins
Prekvapivý zvrat (2005)
Personal Effects
 50% 50%  Bonnie Locke
Carry Me Home (2004)  70% 70%  Harriet
Rudy: Příběh Rudyho Giulianiho, starosty New Yorku (2003)
Rudy: The Rudy Giuliani Story
 70% 70%  Donna Hanover
Thanksgiving Family Reunion (2003)  40% 40%  Pauline Snider
Bomba v srdci (2002)
Dead in a Heartbeat
 60% 60%  Dr. Gillian Hayes
A Woman's a Helluva Thing (2001)  48% 48%  Zane
Ako pavúk (2001)
Along Came a Spider
 57% 57%  Elizabeth Rose
Úplné odhalení (2001)
Full Disclosure
 60% 60%  Michelle
Let 535 (2000)
Killing Moon
 50% 50%  Laura Chadwick
Lulu sa vracia (2000)
Forever Lulu
 33% 33%  Claire Clifton
Americké dievča (2000)
The Mary Kay Letourneau Story: All-American Girl
 71% 71%  Mary Kay Letourneau
Rocky Marciano (1999)  76% 76%  Barbara Cousins
Smrtící zóna (1998)
Outside Ozona
 48% 48%  Earlene Demers
Manželstvo s nepriateľom (1998)
Break Up
 59% 59%  Grace
Ruby Bridges (1998)  70% 70%  Barbara Henry
Rhapsody in Bloom (1998)  53% 53%  Lilah Bloom
The Last Don (1997)    Nalene De Lena
The Hired Heart (1997)  70% 70%  Garnet Hadley
Little City (1997)  62% 62%  Rebecca
Relic (1997)
The Relic
 49% 49%  Dr. Margo Green
Muž tieňa (1994)
The Shadow
 50% 50%  Margo Lane
Hon na čarodějnice (1994)
Witch Hunt
 60% 60%  Edna Purviance
Carlitova cesta (1993)
Carlito's Way
 76% 76%  Gail
    · Nominácia na Golden Globe - Best Performance by an Actress in a Supporting Role in a Motion Picture 1994
Rok kométy (1992)
Year of the Comet
 51% 51%  Margaret Harwood
The Gun in Betty Lou's Handbag (1992)  46% 46%  Mrs. Elizabeth Louise 'Betty Lou
Chaplin (1992)  71% 71%  Edna Purviance
Peniaze iných (1991)
Other People's Money
 51% 51%  Kate Sullivan
Nováčik / Zelenáč (1990)
The Freshman
 65% 65%  Tina Sabatini
Downtown (1990)  48% 48%  Lori Mitchell
Policajt zo škôlky (1990)
Kindergarten Cop
 61% 61%  Joyce Palmieri/Rachel Crisp
Čas prebudenia (1990)
Awakenings
 77% 77%  Paula
Our Town (1989)  90% 90%  Emily Webb
Smrtící rána (1989)
Dead Bang
 48% 48%  Linda Kimble
Miles from Home (1988)  60% 60%  Sally
Biloxi Blues (1988)  61% 61%  Daisy
Big Top Pee-wee (1988)  46% 46%  Winnie
Adventures in Babysitting (1987)  66% 66%  Brenda
Hotshot (1987)  60% 60%  Mary

 
 Scenár
The Hired Heart (1997)  70% 70%  

 Vystupoval v
Famous (2000)  62% 62%  Sama seba
Arnold Schwarzenegger: Hollywood Hero (1999)  79% 79%  Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.