Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Jay O. Sanders

má 65 rokov
Dátum narodenia: 16.04.1953 - Austin, Texas, USA
Výška: 196 cm
Znamenie:
BARAN
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Happenstance (2008)    Bob
Dissection of Thanksgiving,b68 The (2008)    Cliff
The Undying (2008)    Dr. Russel Lassiter
The Valley of Light (2007)  80% 80%  Howard
Vartan LLP (2007)  100% 100%  Sidney Taylor
Amorov úlet (2006)
The Pleasure of Your Company
 87% 87%  Sheriff
Half Nelson (2006)  89% 89%  Russ Dunne
Shooting Livien (2005)  70% 70%  Colin Livien
Deň po tom (2004)
The Day After Tomorrow
 61% 61%  Frank Harris
Hair High (2004)  70% 70%  Football Announcer (voice)
Aging Out (2004)    Narrator
Abby Singer (2003)  40% 40%  Kevin's Father
DC Sniper - 23 dní strachu (2003)
D.C. Sniper: 23 Days of Fear
 79% 79%  Douglas Duncan
Dvojitý život môjho muža (2001)
The Familiar Stranger
 51% 51%  Patrick Hennessy Welsh/Timothy M
The Last Brickmaker in America (2001)  70% 70%  Mike
Ako pavúk (2001)
Along Came a Spider
 57% 57%  Kyle Craig
Picnic (2000)  60% 60%  Howard Bevens
Tumbleweeds (1999)  66% 66%  Dan Miller
Samé trable (1999)
Earthly Possessions
 51% 51%  Zack Emery
Nejvyšší boss (1999)
Boss of Bosses
 58% 58%  Joseph O'Brien
ATF (1999)
A.T.F.
 50% 50%  Mr. Hale
Jack Bull (1999)
The Jack Bull
 62% 62%  Attorney General Metcalfe
The Confession (1999)  82% 82%  Jack Reynoble
Správná dvojka II (1998)
The Odd Couple II
 68% 68%  Leroy
Zberateľ bozkov (1997)
Kiss the Girls
 64% 64%  Agent Kyle Craig, FBI
Vidláci (1997)
For Richer or Poorer
 55% 55%  Samuel Yoder
Dohadzovač (1997)
The MatchMaker
 58% 58%  Senator John McGlory
Denné svetlo (1996)
Daylight
 59% 59%  Steven Crighton
Down Came a Blackbird (1995)  70% 70%  Jan Talbeck
Tři přání (1995)
Three Wishes
 51% 51%  Coach Schramka
The Big Green (1995)  60% 60%  Coach Jay Huffer
Stříbrná pláž (1995)
Silver Strand
 60% 60%  Lucas Hughes
Nobody's Children (1994)  59% 59%  Joe Stevens
Andělé (1994)
Angels in the Outfield
 51% 51%  Ranch Wilder
My Boyfriend's Back (1993)  46% 46%  Sheriff McCloud
Hostages (1993)  68% 68%  Terry Anderson
V.I. Warshawski (1991)  50% 50%  Murray Ryerson
Schůzka s Venuší (1991)
Meeting Venus
 54% 54%  Stephen Taylor
Defenseless (1991)  56% 56%  Bull Dozer
J.F.K. / JFK (1991)
JFK
 81% 81%  Lou Ivon
Pan Osud (1990)
Mr. Destiny
 56% 56%  Jackie Earle Bumpers, Company Pr
Glory (1989)  85% 85%  Gen. George Crockett Strong
Cold Sassy Tree (1989)  62% 62%  Clayton McAllister, Love's forme
Princ z Pensylvánie (1988)
The Prince of Pennsylvania
 51% 51%  Trooper Joe
Tucker - muž a jeho sen (1988)
Tucker: The Man and His Dream
 81% 81%  Kirby, Tucker's Attorney
The Misfit Brigade (1987)  46% 46%  Tiny
Living Proof: The Hank Williams Jr. Story (1983)  68% 68%  Dick Willey
Eddie Macon's Run (1983)  51% 51%  Rudy Potts
Cross Creek (1983)  66% 66%  Charles Rawlings
Hanky Panky (1982)  42% 42%  Katz
Začít znovu (1979)
Starting Over
 74% 74%  Larry


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.