Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Laura San Giacomo

herečka

má 55 rokov
Dátum narodenia: 14.11.1962 - Hoboken, New Jersey, USA
Výška: 161 cm
Znamenie:
ŠKORPIÓN
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Hurricane Mary (2008)    Joanna Malloy
Checking Out (2005)  70% 70%  Flo Applebaum
Spoušť (2005)
Havoc
 58% 58%  Joanna Lang
Jenifer (2001)  92% 92%  Jenifer Estess
Sister Mary Explains It All (2001)  60% 60%  Angela DiMarco
With Friends Like These... (1998)  60% 60%  Joanne Hersh
The Apocalypse (1997)  30% 30%  Goad
Just Shoot Me!: It's Raining Babies (1997)    Maya Gallo
Eat Your Heart Out (1997)  60% 60%  Jaqueline
The Right to Remain Silent (1996)  60% 60%  Nicole Savita
The Good, the Bad & the Beautiful (1996)  59% 59%  Narrator
Stuart Saves His Family (1995)  59% 59%  Julia
Nina Takes a Lover (1994)  60% 60%  Nina
The Stand (1994)  40% 40%  Nadine Cross
Where the Day Takes You (1992)  62% 62%  The Interviewer
Under Suspicion (1992)  61% 61%  Angeline
Jednou dokola (1991)
Once Around
 74% 74%  Jan Bella
Pretty Woman (1990)  76% 76%  Kit De Luca
Vital Signs (1990)  50% 50%  Lauren Rose
Quigley u protinožcov (1990)
Quigley Down Under
 54% 54%  Crazy Cora
Sex, lži a video (1989)
Sex, Lies, and Videotape
 87% 87%  Cynthia
    · Nominácia na Golden Globe - Best Performance by an Actress in a Supporting Role in a Motion Picture 1990
    · Nominácia na BAFTA Award - Best Actress in a Supporting Role 1990
Miles from Home (1988)  60% 60%  Sandy


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.