Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Priscilla Barnes

má 62 rokov
Dátum narodenia: 7.12.1955 - Fort Dix, New Jersey, USA
Znamenie:
STRELEC
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
Taxidermist (2009)    Rita Sue
Trailer Park of Terror (2008)  59% 59%  Jean
An American in China (2008)  59% 59%  Silvia Braddock
American Cowslip (2008)    Samantha
Thr3e (2007)  60% 60%  Balinda Parson
Ed Gein: The Butcher of Plainfield (2007)  52% 52%  Vera 'Momma' Mason
The Visitation (2006)  44% 44%  Dee Henchle
Vyvrženci pekla (2005)
The Devil's Rejects
 79% 79%  Gloria Sullivan
Heart of the Beholder (2005)  80% 80%  Miss Olivia
Sex Sells: The Making of Touche (2005)  60% 60%  Roxy Free
Tom 51 (2005)    
Unseen Evil 2 (2004)  40% 40%  Sheila
Shrink Rap (2003)  80% 80%  Sheila
She Spies (2002)    Warden Stoop (1 episode) (2002)
The Back Lot Murders (2002)  40% 40%  Stephanie
Sama s cizincem (2000)
Alone with a Stranger
 56% 56%  Claire Andrews
Pavučina smrti (1998)
Implicated
 50% 50%  Chloe
Catherine's Grove (1997)  40% 40%  Sally Willows
Stopaři (1997)
The Killing Grounds
 42% 42%  Della Desordo
Flákači (1995)
Mallrats
 80% 80%  Miss Ivannah
Křižovatka smrti (1995)
The Crossing Guard
 70% 70%  Verna
Erotique (1994)  42% 42%  Claire (segment "Taboo Parlor")
Attack of the 5 Ft. 2 Women (1994)  50% 50%  Crystal
Otčím III. (1992)
Stepfather III
 40% 40%  Christine Davis
James Bond: Povolenie zabíjať (1989)
Licence to Kill
 59% 59%  Della Churchill
Traxx (1988)  30% 30%  Mayor Alexandria Cray
Poslední manželství v Americe (1980)
The Last Married Couple in America
 42% 42%  Helena Dryden
A Vacation in Hell (1979)  40% 40%  Denise Franklin
Tintorera (1977)  40% 40%  Girl From Bar

 Vystupoval v
30 Days in Hell: The Making of 'The Devil's Rejects' (2005)  90% 90%  Sama seba - Gloria Sullivan
Night of 100 Stars (1982)  70% 70%  Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.