Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Rebecca Gayheart

herečka

má 45 rokov
Dátum narodenia: 12.08.1972 - Hazard, Kentucky, USA
Výška: 176 cm
Znamenie:
LEV
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (2)

 Herec
Scarlett (2006)    Scarlett
Vanished: Drop (2006)    Judy Nash
Ďábelský santa (2005)
Santa's Slay
 45% 45%  Gwen Mason - Nice
Dead Like Me (2003)    Betty Rhomer (voice)
Dead Like Me: Curious George (2003) Betty Rhomer
Samá voda (2002)
Pipe Dream
 70% 70%  Marliss Funt
Harvard Man (2001)  42% 42%  Kelly Morgan
Shadow Hours (2000)  60% 60%  Chloe Holloway
Od súmraku do úsvitu 3: Dcéra obesenca (2000)
From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter
 61% 61%  Mary Newlie
Diabolská hra (1999)
Jawbreaker
 47% 47%  Julie Freeman
Temná legenda (1998)
Urban Legend
 52% 52%  Brenda Bates
Smrtící invaze / Invaze z galaxie (1997)
Invasion
 68% 68%  Cassy Winslow
Vreskot 2 (1997)
Scream 2
 61% 61%  Sorority Sister Lois
Niet čo stratiť (1997)
Nothing to Lose
 69% 69%  Danielle
Somebody Is Waiting (1996)  50% 50%  Lilli
Vanishing Son IV (1994)  40% 40%  Clair Armstrong
Earth 2 (1994)  70% 70%  Bess Martin
Vanishing Son III (1994)  50% 50%  Clair Armstrong
Vanishing Son (1994)  60% 60%  Clair Armstrong
Whatever Happened to Mason Reese (1990)  30% 30%  Rebecca

 Vystupoval v
Heroes of Black Comedy (2002)    Sama seba (archive footage)
Beverly Hills 90210: The E! True Hollywood Story (2001)  59% 59%  Sama seba/Toni Marchette
Behind the 'Scream' (2000)  20% 20%  Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.