Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Isaac Sharry


Filmografia

 Herec
Mauvais joueurs, Les (2005)  60% 60%  Toros
Osmose (2003)  59% 59%  Le jaloux violent
Bratrstvo ticha (2003)
Pacte du silence, Le
 90% 90%  Morel
Palček (2001)
Petit poucet, Le
 60% 60%  Le soldat sympathique
Vérité si je mens! 2, La (2001)  70% 70%  Miro
Petite copine (2000)    
Kidnappeurs, Les (1998)    Ulysse
Déjŕ mort (1998)  70% 70%  Alain
Ciel est ŕ nous, Le (1997)  58% 58%  Sammy


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.