Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Tony Jaa


Filmografia

 Herec
Ong bak 2 (2008)  86% 86%  Tien
The Bodyguard 2 (2007)  60% 60%  
Sword (2006)    
Tom yum goong (2005)  76% 76%  Kham
Ong-bak (2003)  80% 80%  Ting

 
 Réžia
Ong bak 2 (2008)  86% 86%  



zivotopis
Príspevok čitateľa vlado-habovcik   
[pred 10. rokmi]
Tony Jaa je druhý nejmladší ze čtyř dětí rýžových farmářů a chovatelů slonů. Tehdy malý Tony pomáhal rodičům se slony, ale měl další zábavu, sledoval filmy s Jackie Chanem a Brucem Lee. Jeho otec ( bývalý boxer ) ho vycvičil v thajském národním sportu Muay Thai,a nakonec byl Tony přijat na školu Koku Klang Wittayakok v Surinu.Tam se seznámil s Pannou Rittikraim,který se stal jeho trenérem a mistrem. V patnácti Tony studuje na Mahamarakamské Universitě,která se specializovala na výuku bojových umění.
Tony Jaa se zde naučil Tae-Kwon-Do, Muay Thai, šerm, aikido, Krabi Krabong, Judo atd. ( Kromě bojových sportů se věnuje i gymnastice a v Ong-Baku zapojil do boje i break – dance .) Po několika rocích Tony pracuje jako kaskadér (př. Robina Shuea v Mortal Kombat 2).V jednom z filmů si ho všiml začínající režisér Prachyia Pinkaew a obsadil ho do hlavní role v Ong-Bak. ( Zde můžeme vidět neuvěřitelné rozmanité prvky bojových umění a Tonyho ... [ďalej]
Nedostatok ratingov
vlado-habovcik
Nový člen


Trebišov
Príspevkov: 0
 

[Ďalšie komentáre]

Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.