Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Tantoo Cardinal


Filmografia

 Herec
Mothers&Daughters (2008)    Celine
Dear Prudence (2008)    Ruth Vigil
Mom, Dad and Her (2008)  59% 59%  Heather
Older Than America (2008)  100% 100%  Auntie Apple
Changing Climates, Changing Times (2008)    Grace Lajoie
The Englishman's Boy (2008)    Little Soldiers Wife (2 episode
Ancestor Eyes (2008)    Verna
Luna: Spirit of the Whale (2007)  70% 70%  Gloria Maquinna
Unnatural & Accidental (2006)  80% 80%  Aunt Shadie/Rita
The Space Between All Things (2006)    Rosa
H2O (2004)  70% 70%  Grand Chief Katie Blackfire
Memory (2004)    Ida
A Thief of Time (2004)  70% 70%  Irene Musket
Edge of Madness (2002)  69% 69%  Ruth
Dodson's Journey (2001)  70% 70%  
Navigating the Heart (2000)  50% 50%  Mary
The Lost Child (2000)  59% 59%  Aunt Mary
Family Law: Americans (1999)    Mrs. Grant
The Hi-Line (1999)  60% 60%  Singing Bird
Heartwood (1998)  59% 59%  Violet Boucher
Dymové signály (1998)
Smoke Signals
 76% 76%  Arlene Joseph
Lewis & Clark: The Journey of the Corps of Discovery (1997)  86% 86%  (voice)
Dobrodružství Malého Indiána (1997)
The Education of Little Tree
 58% 58%  Granma
Grand Avenue (1996)  70% 70%  Nellie
Sioux City (1994)  80% 80%  Dawn Rainfeather
Silent Tongue (1994)  46% 46%  Silent Tongue
Legenda o vášni (1994)
Legends of the Fall
 75% 75%  Pet
Where the Rivers Flow North (1993)  51% 51%  Bangor
Lightning Field (1991)  60% 60%  Vivian
Black Robe (1991)  80% 80%  Chomina's Wife
Tanec s vlkmi (1990)
Dances with Wolves
 81% 81%  Black Shawl
War Party (1988)  48% 48%  Sonny's Mother
Candy Mountain (1988)  51% 51%  Annie
Running Brave (1983)  51% 51%  Caroline


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.