Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Mark Rolston

má 61 rokov
Dátum narodenia: 7.12.1956 - Baltimore, Maryland, USA
Znamenie:
STRELEC
Iné celebrity v tomto znamení

Filmografia

 Herec
The Hard Ride (2009)    Laughing Sam
Taxidermist (2009)    Sheriff Todd
Saw V (2008)  73% 73%  Dan Erickson
Asylum (2008)  50% 50%  The Doctor
Anatomy of Hope (2008)    Manus Casey
Jane Doe: Eye of the Beholder (2008)  80% 80%  Paul Miller
Backwoods (2008)  60% 60%  Ricks
You've Got a Friend (2007)  60% 60%  Dennis
Na druhej strane (2006)
The Departed
 88% 88%  Timothy Delahunt
Stopař duchů (2005)
Chasing Ghosts
 64% 64%  Frank Anderson
Dead Zone, The: Zion (2002)    Hysterical Parishioner #3
Highway (2002)  80% 80%  Burt Miranda
Scorcher (2002)  33% 33%  Special Agent Kellaway
Enterprise: Canamar (2001)    Kuroda Lor-ehn
A Table for One (1999)  46% 46%  Tom
Následky otrasu: Zemetrasenie v New Yorku (1999)
Aftershock: Earthquake in New York
 43% 43%  Bruce Summerlin
Harsh Realm: Leviathan (1999)    Bounty Hunter
From the Earth to the Moon (1998)    Astronaut Gus Grissom
Listy od vraha (1998)
Letters from a Killer
 59% 59%  O'Dell
Rušná hodina (1998)
Rush Hour
 69% 69%  Special Agent in Charge Warren R
Povodeň (1998)
Hard Rain
 53% 53%  Wayne Bryce
George Wallace (1997)  72% 72%  Ricky Brickle
Netvor z hlbín (1996)
Humanoids from the Deep
 40% 40%  Bill Taylor
Likvidátor (1996)
Eraser
 57% 57%  J. Scar
Denné svetlo (1996)
Daylight
 59% 59%  Chief Dennis Wilson
The Set Up (1995)  46% 46%  Ray Harris
Karate Tiger 7 - Nejlepší z nejlepších / Nejlepší z nejlepších: (1995)
Best of the Best 3: No Turning Back
 41% 41%  Donnie Hansen
Vykúpenie z väznice Shawshank (1994)
The Shawshank Redemption
 94% 94%  Bogs Diamond
Scanner Cop (1994)  64% 64%  Lieutenant Harry Brown
Touched by an Angel: Famous Last Words (1994)    Delroy Gibbons
Telo ako dôkaz (1993)
Body of Evidence
 49% 49%  Detective Reese
X Files, The: Sein und Zeit (1993)    Bud LaPierre
Black Widow Murders: The Blanche Taylor Moore Story (1993)  46% 46%  O'Keefe
Lois & Clark: The New Adventures of Superman: Lucky Leon (1993)    Gregor
The Comrades of Summer (1992)  56% 56%  Voronov
Robocop 2 (1990)  51% 51%  Stef
Impuls (1990)
Impulse
 51% 51%  Man in Bar
Boj o přežití (1989)
Survival Quest
 51% 51%  Jake
Jiskra (1989)
Prancer
 60% 60%  Herb Drier, Butcher
Smrtonosná zbraň 2 (1989)
Lethal Weapon 2
 69% 69%  Hans
Wiseguy (1987)  70% 70%  Renaldo Sykes
Plevel (1987)
Weeds
 60% 60%  Dave
Votrelci (1986)
Aliens
 88% 88%  Pvt. M. Drake

 Vystupoval v
The Making of 'Miracle at Sage Creek' (2005)    Sám seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.