Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Kelly Hu

Herečka

má 50 rokov
Skutočné meno: Kelly Ann Hu
Dátum narodenia: 13.02.1968 - Honolulu, Hawaii, USA
Výška: 168 cm
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaTapety (2)

 Herec
Tribes of October (2009)    May
Dim Sum Funeral (2009)    
Dead Space: Downfall (2008)    Shen (voice)
Farmhouse (2008)  53% 53%  Lilith
Stiletto (2008)  90% 90%  Detective Hanover
2008 Asian Excellence Awards (2008)    
The Tournament (2008)  67% 67%  Lai Lai Zhen
To, co dýchám (2007)
The Air I Breathe
 81% 81%  Jiyoung
Afro Samurai (2007)  75% 75%  Okiku (voice: English Version)
Afrosamurai (2007)    Okiku (voice: English Version)
Succubus: Hell Bent (2007)  40% 40%  Detective Pei
Shanghai Kiss (2007)  80% 80%  Micki Yang
Americanese (2006)  70% 70%  Brenda Nishitani
The Devil's Den (2006)  50% 50%  Caitlin
Undoing (2006)  70% 70%  Vera
Zpátky do školy (2005)
Underclassman
 38% 38%  Lisa Brooks
Mayday (2005)  94% 94%  Sharon Crandall
Honba za kopím osudu (2004)
The Librarian: Quest for the Spear
 69% 69%  Lana
X-Men 2 (2003)
X2
 77% 77%  Yuriko Oyama/Deathstrike
    · Nominácia na Mtv Movie Award - Best Fight 2004
Kolíska do hrobu (2003)
Cradle 2 the Grave
 66% 66%  Sona
Threat Matrix: 19 Seconds (2003)    Agent Mia Chen
Threat Matrix: Extremist Makeover (2003)    Agent Mia Chen
Threat Matrix: Cambodia (2003)    Agent Mia Chen
Kráľ Škorpión (2002)
The Scorpion King
 60% 60%  Cassandra
Martial Law (1998)    Chen Pei Pei (13 episodes, 1998-
Fakin' Da Funk (1997)  50% 50%  
Star Command (1996)  47% 47%  Ens. Yukiko Fujisaki
Nash Bridges (1996)    Insp. Michelle Chan
Niet cesty späť (1995)
No Way Back
 60% 60%  Seiko Kobayashi
Burke's Law (1994)    Dawn
Harley Davidson a Marlboro Man (1991)
Harley Davidson and the Marlboro Man
 60% 60%  Suzie
Piatok trinásteho 8 (1989)
Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan
 54% 54%  Eva Watanabe

 Vystupoval v
Yes We Can (2008)  90% 90%  Sama seba
Confessions of an Action Star (2008)    Sama seba / Undercover Cop
2007 Taurus World Stunt Awards (2007)  59% 59%  Sama seba
Forever in Our Hearts: The Making of Documentary (2005)  20% 20%  Sama seba
Howard Stern on Demand: Robin Goes Racing (2005)    Sama seba
A&E Biography: The Rock (2004)    Sama seba
G-Phoria (2003)  29% 29%  Sama seba
The Second Uncanny Issue of X-Men! Making 'X2' (2003)  29% 29%  Sama seba (also archive footage)
2002 ABC World Stunt Awards (2002)  20% 20%  Sama seba (Presenter)


Pridaj biografiu k tejto osobnosti







Wallpaper


800x600
1024x768


800x600
1024x768





Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.