Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Robert Rodriguez

má 50 rokov
Dátum narodenia: 20.06.1968 - San Antonio, Texas, USA
Výška: 191 cm
Znamenie:
BLÍŽENCI
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (1)
 
 Réžia
Machete (2010)  87% 87%  
Sin City 2: Mesto hriechu (2010)
Sin City 2
 75% 75%  
Sin City 3 (2009)  80% 80%  
Shorts (2009)    
Planéta Teror (2007)
Grindhouse: Planet Terror
 88% 88%  segment Planet Terror
Planéta Teror (2007)
Planet Terror
 88% 88%  
Príhody žraločieho chlapca a sopečného dievčaťa (2005)
The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D
 64% 64%  
Sin City: Mesto hriechu (2005)
Sin City
 87% 87%  
Ten Minute Flick School: Fast, Cheap and in Control (2004)  60% 60%  
Inside Troublemaker Studios (2004)  70% 70%  
Vtedy v Mexiku (2003)
Once Upon a Time in Mexico
 63% 63%  
Dvaja pátrači 3-D: Game Over (2003)
Spy Kids 3-D: Game Over
 61% 61%  
Dvaja pátrači: Spy Kids 2 (2002)
Spy Kids 2: Island of Lost Dreams
 50% 50%  
Spy Kids / Spy Kids: Špioni v akci (2001)
Spy Kids
 62% 62%  
10 Minute Film School (1998)  80% 80%  
Fakulta (1998)
The Faculty
 64% 64%  
Od súmraku do úsvitu (1996)
From Dusk Till Dawn
 68% 68%  
Desperado (1995)  74% 74%  
Roadracers (1994)  74% 74%  
El Mariachi (1992)
Mariachi, El
 74% 74%  
Bedhead (1991)  70% 70%  
Ten Minute Cooking School: Puerco Pibil (0000)  80% 80%  
 
 Scenár
Machete (2010)  87% 87%  
Shorts (2009)    
Planéta Teror (2007)
Grindhouse: Planet Terror
 88% 88%  
Planéta Teror (2007)
Planet Terror
 88% 88%  
Curandero (2005)  20% 20%  
Príhody žraločieho chlapca a sopečného dievčaťa (2005)
The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D
 64% 64%  
Vtedy v Mexiku (2003)
Once Upon a Time in Mexico
 63% 63%  
Dvaja pátrači 3-D: Game Over (2003)
Spy Kids 3-D: Game Over
 61% 61%  
Dvaja pátrači: Spy Kids 2 (2002)
Spy Kids 2: Island of Lost Dreams
 50% 50%  
Spy Kids / Spy Kids: Špioni v akci (2001)
Spy Kids
 62% 62%  
Od súmraku do úsvitu 3: Dcéra obesenca (2000)
From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter
 61% 61%  story
Desperado (1995)  74% 74%  
Roadracers (1994)  74% 74%  
El Mariachi (1992)
Mariachi, El
 74% 74%  
 
 Produkcia
Machete (2010)  87% 87%  
Red Sonja (2010)    
Sin City 2: Mesto hriechu (2010)
Sin City 2
 75% 75%  
Shorts (2009)    
Sin City 3 (2009)  80% 80%  
Planéta Teror (2007)
Grindhouse: Planet Terror
 88% 88%  
Grindhouse: Auto zabijak (2007)
Death Proof
 78% 78%  
Planéta Teror (2007)
Planet Terror
 88% 88%  
Curandero (2005)  20% 20%  executive producer
Ten Minute Flick School: Fast, Cheap and in Control (2004)  60% 60%  
Vtedy v Mexiku (2003)
Once Upon a Time in Mexico
 63% 63%  
Dvaja pátrači 3-D: Game Over (2003)
Spy Kids 3-D: Game Over
 61% 61%  
Dvaja pátrači: Spy Kids 2 (2002)
Spy Kids 2: Island of Lost Dreams
 50% 50%  
Spy Kids / Spy Kids: Špioni v akci (2001)
Spy Kids
 62% 62%  
Od súmraku do úsvitu 3: Dcéra obesenca (2000)
From Dusk Till Dawn 3: The Hangman's Daughter
 61% 61%  executive producer
Od súmraku do úsvitu 2: Krvavé peniaze (1999)
From Dusk Till Dawn 2: Texas Blood Money
 60% 60%  executive producer
Od súmraku do úsvitu (1996)
From Dusk Till Dawn
 68% 68%  executive producer
Desperado (1995)  74% 74%  
El Mariachi (1992)
Mariachi, El
 74% 74%  
Ten Minute Cooking School: Puerco Pibil (0000)  80% 80%  
 
 Hudba
Sin City 2: Mesto hriechu (2010)
Sin City 2
 75% 75%  
Sin City 3 (2009)  80% 80%  
Planéta Teror (2007)
Grindhouse: Planet Terror
 88% 88%  segment Planet Terror
Planéta Teror (2007)
Planet Terror
 88% 88%  
Príhody žraločieho chlapca a sopečného dievčaťa (2005)
The Adventures of Sharkboy and Lavagirl 3-D
 64% 64%  
Sin City: Mesto hriechu (2005)
Sin City
 87% 87%  
Kill Bill 2 (2004)
Kill Bill: Vol. 2
 86% 86%  
The Anti-Hero's Journey (2004)  40% 40%  
The Good, the Bad & the Bloody: Inside KNB EFX (2004)  50% 50%  
Vtedy v Mexiku (2003)
Once Upon a Time in Mexico
 63% 63%  scored by
Dvaja pátrači 3-D: Game Over (2003)
Spy Kids 3-D: Game Over
 61% 61%  
Dvaja pátrači: Spy Kids 2 (2002)
Spy Kids 2: Island of Lost Dreams
 50% 50%  
Spy Kids / Spy Kids: Špioni v akci (2001)
Spy Kids
 62% 62%  
Bedhead (1991)  70% 70%  


 Herec
Nice Guys (2006)    Mr. Lewis
Champion (2005)  60% 60%  Sám seba
Famous (2000)  62% 62%  Punk #2
10 Minute Film School (1998)  80% 80%  Narrator
Full Tilt Boogie (1997)  60% 60%  Sám seba

 Vystupoval v
Sin City: The Premiere (2005)  89% 89%  Sám seba
El Mariachi: 10 Years Later (2005)    Sám seba (interviewed)
Inside Troublemaker Studios (2004)  70% 70%  Sám seba
Ten Minute Flick School: Fast, Cheap and in Control (2004)  60% 60%  Sám seba
The Anti-Hero's Journey (2004)  40% 40%  Sám seba
The Good, the Bad & the Bloody: Inside KNB EFX (2004)  50% 50%  Sám seba
The Making of 'Kill Bill: Volume 2' (2004)  60% 60%  Sám seba
Film Is Dead: An Evening with Robert Rodriguez (2003)  40% 40%  Sám seba
Ten Minute Cooking School: Puerco Pibil (0000)  80% 80%  Sám seba



Talent
Príspevok čitateľa Xtreme   
[pred 12. rokmi]
... Celým menom: Robert Anthony Rodriguez
Dátum a miesto narodenia: 20. 6. 1968, San Antonio, Texas, USA
Manželka: od roku 1990 Elizabeth Avellanová, s ktorou má niekoľko detí a zdá sa, že sa tento kŕdeľ ešte v budúcnosti rozrastie.
Poznávacie znaky: Ak sa dostanete na nakrúcanie filmu a narazíte tam do chlapíka so šatkou a v klobúku, ako pobehuje kade-tade s kamerou, dáva rady hercom, roznáša kávu, financuje celé nakrúcanie a popri tom skladá hudbu, máte 98%-nú istotu, že ste práve vrazili do Roberta Rodrigueza.
Robert Rodriguez sa narodil v texaskom San Antoniu. Film ho bavil odjakživa. Matka ho s jeho deviatimi bratmi a sestrami často brávala do kina na muzikály alebo filmy Alfreda Hitchcocka (sám Rodriguez však za svoj vzor pokladá Carpenterov Útek z New Yorku). Už ako chlapec nakrúcal vlastné filmy na rodinnú 8 mm kameru. Do svojej dvadsiatky ich nakrútil desiatky. Vo väčšine hrala jeho rodina a známy (dodnes ... [ďalej]
TotalRating:  TotalRating: 100%  TR 100% (ratings:9)
Xtreme

KarmaRank: 10



Nitra
Príspevkov: 2846
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.