Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Charlie Cox


Filmografia

 Herec
Stone of Destiny (2008)  90% 90%  Ian Hamilton
Hviezdny prach (2007)
Stardust
 90% 90%  Tristan Thorn
Tirante el Blanco (2006)  50% 50%  Diafebus
Casanova (2005)  79% 79%  Giovanni Bruni
Kupec Benátsky (2004)
The Merchant of Venice
 70% 70%  Lorenzo
Things to Do Before You're 30 (2004)  60% 60%  Danny
Láska a . (2003)
Dot the I
 62% 62%  Theo



Charlie Cox
Príspevok čitateľa Hototo   
[pred 9. rokmi]
Narodený: 21.12.1982
-Strelec
Miesto narodenia: Londýn, Anglicko
Narodil sa ako piate dieťa. Navštevoval Ashdown House, prijali ho na divadelnú školu Sherbon School v Dorsetu. Potom študoval divadelnú školu Bristol Old Vic Theater School.
V roku 2007 si zahral Tristana Thorna vo filme Hviezdny prach. Údajne uzatvoril priateľstvo s Claire Danes behom fotenia k filmu.
V súčastnosti žie Charlie v Londýne s bratom a psíkom Dickonsom.
Hviezdny prach************!!!!!:):):):)
Nedostatok ratingov
Hototo
Nový člen


Príspevkov: 0
 
Pridaj biografiu k tejto osobnosti







Wallpaper


800x600
1024x768
1280x1024





Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.