Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Robert Pattinson


Filmografia

 Herec
The 81st Annual Academy Awards (2009)  95% 95%  Sám seba - Presenter
Súmrak (2008)
Twilight
 71% 71%  Edward Cullen
Little Ashes (2008)  61% 61%  Salvador Dalí
How to Be (2008)  82% 82%  Art
Harry Potter a Fénixov rád (2007)
Harry Potter and the Order of the Phoenix
 79% 79%  Cedric Diggory
The Bad Mother's Handbook (2007)  80% 80%  Daniel Gale
Harry Potter a Ohnivá čaša (2005)
Harry Potter and the Goblet of Fire
 82% 82%  Cedric Diggory
Trh márnosti (2004)
Vanity Fair
 67% 67%  Older Rawdy
Prsteň Nibelungov / Kráľovstvo prsteňa (2004)
Ring of the Nibelungs
 74% 74%  Giselher



Robert Pattinson - info
Príspevok čitateľa adulajda   
[pred 9. rokmi]
Celé meno: Thomas-Robert Pattinson
Prezývka:Rob,Rpattz
Dátum narodenia: 13.05. 1986 - Londín, Anglicko
Vek: 23 rokov
Znamenie: Býk
Výška:1,85 m
Povolanie: herec, hudobník, model
Hudobný nástroj: gitara a klavír
Status: slobodný ... ani vám sa nechce veriť?
Oficiálna stránka: RobertPattinson.org
Vzor: Jack Nicholson
Biografia:
V detstve sa venoval ako každý chlapec športu (futbal, lyžovanie) no od 15tich sa dostal k divadlu a chytilo ho to natoľko, že sa rozhodol tomu venovať profesionálne. Vstúpil do divadelného zoskupenia Barnes Theatre Company, kde hral napríklad v MackBethovi. Čoskoro sa dostal aj k filmu, konkrétne jeho prvým snímkom bol Prsteň Nibelungov, z nemeckej produkcie. Cedric Diggory z Harryho Pottera bola ďalšia dôležitá úloha, ktorá ho dostala pred brány Hollywoodu. No ale zatiaľ jednoznačne vedie jeho prevtelenie sa do úpira, ktorý sa zamiloval vo filme Twilight - Súmrak. Je to však len prvý diel, a tak sa ešte máme na ... [ďalej]
Nedostatok ratingov
adulajda
Nový člen


Príspevkov: 0
 

[Ďalšie komentáre]

Pridaj biografiu k tejto osobnosti







Wallpaper


800x600
1024x768
1280x1024





Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.