Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Gedeon Burkhard


Filmografia

 Herec
Märzmelodie (2008)  70% 70%  Florian
Poslední vlak (2006)
Letzte Zug, Der
 81% 81%  Henry Neumann
Goldene Zeiten (2006)  79% 79%  Mischa Hahn
Láska v Benátkách (2005)
Liebe in Venedig, Eine
   Conte Francesco di Selari
The Tube (2005)
The Tube
 50% 50%  Abdrea Sala
Vater meines Sohnes, Der (2004)  60% 60%  Ricardo Potero
Wunschbaum, Der (2004)    Steve Kammer
Bisschen Haushalt, Das (2003)  70% 70%  Reinhard
Yu (2003)  60% 60%  Tom
Ohnivé peklo (2002)
Superfire
 58% 58%  Reggie
Magenta (1996)  50% 50%  Roy
Kommissar Rex (1994)  98% 98%  Alexander Brandtner (1997-2001)
Chobotnica 7 (1994)
Piovra 7, La
   Daniele
Náhrdelník (1992)    Julius
Kleine Haie (1992)  64% 64%  Ali
Šípová Ruženka (1990)
Sípová Ruzenka
 60% 60%  Princ viliam/johan
Dve ženy (1989)
Zwei Frauen
 58% 58%  Bud
Chobotnica (1984)
The Octopus
 100% 100%  Daniele Rannisi (season 7)
Fall für zwei, Ein (1981)    Michael Marten



vizitka
Príspevok čitateľa romca555   
[pred 11. rokmi]
Povolanie: Model, Herec
Vek: má 38 rokov
Dátum narodenia: 3.Júla 1969
Narodený v: Munich, Nemecko
Výška: 181 cm
Znamenie: Rak
Čínske znamenie: Sliepka
Farba vlasov: hnedá

Nedostatok ratingov
romca555
Nový člen


Prievidza
Príspevkov: 0
 

[Ďalšie komentáre]

Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.