Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Richard Roxburgh

má 52 rokov
Dátum narodenia: 1.01.1962 - Albury, New South Wales, Australia
Výška: 184 cm
Znamenie:
VODNÁR
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (4)

 Herec
Out of the Night (2009)    Von Reuter
East of Everything (2008)    Art Watkins (13 episodes, 2008-2
The Silence (2006)  70% 70%  Richard Treloar
Principessa degli sparvieri, La (2006)    
The Unfinished Sky (2006)    John
Like Minds (2006)  70% 70%  Sn. Dt. Martin McKenzie
Nepremožiteľné zlo (2005)
Frágiles
 76% 76%  Robert Marcus
Stealth - Prísne tajná misia (2005)
Stealth
 52% 52%  Dr. Keith Orbit
Van Helsing (2004)  63% 63%  Count Vladislaus Dracula
Liga neobyčajných gentlemanov (2003)
The League of Extraordinary Gentlemen
 55% 55%  M
Pes baskervillský (2002)
The Hound of the Baskervilles
 74% 74%  Sherlock Holmes
Ten jediný (2002)
The One and Only
 52% 52%  Neil
The Touch (2002)  50% 50%  Karl
The Road from Coorain (2002)  80% 80%  Bill
Blonde (2001)  70% 70%  Mr. R
Moulin Rouge (2001)
Moulin Rouge!
 90% 90%  The Duke
Mission: Impossible II / M:I-2 (2000)
Mission: Impossible II
 59% 59%  Hugh Stamp
The Last September (1998)  51% 51%  Daventry
Oscar a Lucinda (1997)
Oscar and Lucinda
 66% 66%  Mr. Jeffries
Děti revoluce (1996)
Children of the Revolution
 66% 66%  Joseph 'Joe' Welch

 
 Réžia
Romulus, My Father (2007)  80% 80%  

 Vystupoval v
The World of Van Helsing (2004)  50% 50%  Sám seba
Van Helsing: Behind the Screams (2004)  30% 30%  Sám seba
Night Club of Your Dreams: The Making of Moulin Rouge, The (2001)
The Night Club of Your Dreams: The Making of 'Moulin Rouge'
 95% 95%  Sám seba/'The Duke'


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.