Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia Zabudol si heslo či nick? | Zaregistruj sa | Prihlás sa | Odkazy | Nastavenia | Moji priatelia  
Home
   Domov  |   Fórum  |   Horor  |   Komédia  |   Thriller  |   Dráma  |   Sci-Fi  |   Fantasy  |   Action  |   Pomoc  |  
Podrobné vyhľadávanie
  DVD Predajňa
  Novinky
  Fórum
  Aktívne diskusie
  Scenáre
  Fotky
  Zoznam Recenzií
  Biografie
  Filmy
  NAJ filmy
  Tapety - Wallpapery
  Kalendár premiér
  Recenzie
  TOP 100
  A-Z index
  Chat
  Linky
  Kinema.sk

Catherine Keener

herečka

má 59 rokov
Skutočné meno: Catherine Ann Keener
Dátum narodenia: 26.03.1960 - Jackson Memorial Hospital, Miami, Florida, USA.
Výška: 179 cm
Znamenie:
BARAN
Iné celebrity v tomto znamení

FilmografiaFotky z filmov (18)

 Herec
Sólista (2009)
The Soloist
 99% 99%  
Untitled Nicole Holofcener Project (2009)    
Nailed (2009)    Rep. Pam Hendrickson
Max a Maxipríšerky (2009)
Where the Wild Things Are
 80% 80%  
The Soloist (2008)    Mary Weston
Co se vlastně stalo (2008)
What Just Happened
 89% 89%  Lou Tarnow
Hamlet 2 (2008)  80% 80%  Brie Marschz
Synecdoche, New York (2008)  84% 84%  Adele Lack
Útek do divočiny (2007)
Into the Wild
 89% 89%  Jan Burres
Americký zločin (2007)
An American Crime
 79% 79%  Gertrude Baniszewski
Friends with Money (2006)  71% 71%  Christine
Capote (2005)  80% 80%  Harper Lee
    · Nominácia na Academy Award - Best Performance by an Actress in a Supporting Role 2006
    · Nominácia na BAFTA Award - Best Performance by an Actress in a Supporting Role 2006
40 rokov panic (2005)
The 40 Year Old Virgin
 75% 75%  Trish
Tlmočníčka (2005)
The Interpreter
 73% 73%  Dot Woods
Ostrov samoty (2005)
The Ballad of Jack and Rose
 66% 66%  Kathleen
Smoochy (2002)
Death to Smoochy
 62% 62%  Nora Wells
Hollywood, Hollywood (2002)
Full Frontal
 44% 44%  Lee
Simone (2002)  62% 62%  Elaine Christian
Krásní & úžasní (2001)
Lovely & Amazing
 74% 74%  Michelle Marks
Milionár (1999)
Simpatico
 50% 50%  Cecilia
V koži Johna Malkovicha (1999)
Being John Malkovich
 91% 91%  Maxine Lund
    · Nominácia na Golden Globe - Best Performance by an Actress in a Supporting Role in a Motion Picture 2000
8 MM (1999)
8MM
 73% 73%  Amy Welles
V koži Johna Malkovicha (1999)
Being John Malkovich
 91% 91%  Maxine Lund
    · Nominácia na Academy Award - Best Actress in a Supporting Role 2000
Zakázané ovocie (1998)
Out of Sight
 80% 80%  Adele Delisi
Tví přátelé a sousedé (1998)
Your Friends & Neighbors
 67% 67%  Terri
Opravdová blondýnka (1997)
The Real Blonde
 82% 82%  Mary
Ochránce (1996)
Boys
 62% 62%  Jilly
Walking and Talking (1996)  74% 74%  Amelia
Život v siedmom nebi (1996)
Box of Moon Light
 65% 65%  Floatie Dupre
Kdyby zdi mohly mluvit (1996)
If These Walls Could Talk
 74% 74%  Becky (segment "1952")
Život v oblakoch (1995)
Living in Oblivion
 79% 79%  Nicole Springer
Johnny Suede (1991)  56% 56%  Yvonne
Premena (1991)
Switch
 51% 51%  Steve's Secretary
Boj o přežití (1989)
Survival Quest
 51% 51%  Cheryl

 Vystupoval v
Corazón de... (2000)    Sama seba


Pridaj biografiu k tejto osobnosti










Návrat hore Parfémy - Knihkupectvo - DVD - Knihy - České knihy  Zoznam filmov - Filmové osobnosti - Členovia
Copyright © 2002 FilmKlub.sk, Všetky práva vyhradené.
Publikovanie alebo dalšie šírenie obsahu serveru FilmKlub.sk je bez písomného suhlasu redakcie zakázané.